Mitsubishi ASX Diamond: Masina ta de oras in editie de lux

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
4808 citiri
Mitsubishi ASX Diamond: Masina ta de oras in editie de lux

Mitsubishi ASX Diamond Edition iti ofera tot confortul si rafinamentul pe care il poti dori intr-un SUV. De la scaune cu masaj, pana la lumina ambientala si acoperis panoramic din sticla laminata, modelul in editie limitata poate fi o alegere care te face sa treci mai usor peste aglomeratia din trafic sau gropile autohtone.

Seria limitata Diamond Edition pentru modelul ASX reprezinta o alternativa inteligenta pentru modelele traditionale din segmentul C, prin intermediul caruia Mitsubishi patrunde pe un segment de piata extrem de competitiv din Romania, in crestere accentuata in ultimii trei ani.

Aceasta serie iti propune o gama de accesorii si dotari, atat la interior, cat si la exterior, unele dintre ele in premiera pe piata auto romaneasca, foarte potrivite pentru o clientela exigenta care isi doreste sa conduca un model premium.

Lista de dotari bogata

Pe langa tendinta de a inchide vehiculele de teren in custile marilor aglomerari urbane, constructorii auto se vad nevoiti, pentru a vinde, sa le doteze cu o multime de echipamente mai mult sau mai putin necesare.

La fel se intampla si in cazul "Diamond Edition" de la Mitsubishi. Daca vehiculele din segmentul premium au lumini de zi cu LED si o multime de subansambluri cromate cu mare priza la public, de ce nu ar avea si un SUV compact?

Aceasta pare sa fi fost logica prin care ASX are acum in dotare acoperis panoramic din sticla laminata, prevazut cu lumina ambientala (LED), iluminare interioara tot cu LED, eleron, finisaj argintiu pentru bord, scaune cu masaj, evacuare dubla si o multime de alte ornamente care iti iau ochii cu sclipirile lor. Sa nu uitam: pana si numarul de inmatriculare este evidentiat de o lampa cu LED.

In ceea ce priveste elementele de luxury, noul model dispune de tapiterie ale scaunelor din piele naturala 100%, cu croiala si cusaturi realizate, in mod special, pentru aceasta editie limitata. Calitatea lucrarii si a materialelor este impecabila, conferind stil si eleganta interiorului masinii. Cotiera si usile sunt imbracate in aceeasi culoare de piele ca si tapiteria scaunelor.

Printre dotarile standard ale modelului ASX regasim urmatoarele: radio CD/MP3 cu mufa AUX si 4 difuzoare, aer conditionat manual, 7 airbag-uri, sistemele Active Stability Control si Traction Control, aer conditionat automat, senzori de ploaie si de noapte, cruise control, volan multifunctional, monitor pentru parcarea cu spatele, BluetoothTM si conectivitate USB, geamuri fumurii, faruri cu xenon cu functie Super HiD "Wide Vision", system "keyless", buton stop-start, sistem audio Rockford Fosgate Premium, acestea fiind disponibile in functie de pachetele oferite de producator Invite, Intense si Instyle.

Scaune cu masaj actionat prin telecomanda

Dintre elementele care completeaza pachetele de dotari standard pentru Mitsubishi ASX Diamond Edition merita mentionate, sistemul de masaj lombar, actionat pneumatic, integrat in scaunele fata pentru a face soferului si pasagerului din dreapta o parcurgere a drumului si mai relaxanta.

Sistemul permite un control precis al zonelor masate prin intermediul unei telecomenzi dedicate.

Si sistemul multimedia si de navigatie Clarion NX501E cu functii multiple: camera video pentru marsalier, comenzi audio pe volan, handsfree incorporat, navigatie cu harti pentru Romania, slot SD, port USB, touchscreen cu navigare slide.

Bara fata vopsita in culoarea caroseriei, echipata in partea inferioara cu un ornament cromat original, alaturi de pragurile laterale in culoarea caroseriei si emblema distinctiva cu logo-ul ASX.

Bara spate modificata, vopsita in culoarea caroseriei cu senzori de parcare si evacuare dubla cu sectiune ovala. Iluminare cu LED-uri pentru interior si pentru placuta de inmatriculare.

Sistem de lumini de zi DRL (Daytime Running Lamp), un accesoriu original care confera o vizibilitate sporita din partea celorlalti participanti la trafic in timpul deplasarii, aducand un plus de siguranta si completand aspectul dinamic al modelului.

De asemenea, in continuarea strategiei de implementare a tehnologiilor "verzi", Mitsubishi a echipat modelul ASX cu noua familie de motorizari diesel DOHC 16v cu 4 cilindri si injectie directa Common-Rail, care respecta noile norme de poluare Euro 5.

Diesel prietenos cu mediul

Aceste propulsoare au fost dezvoltate in colaborare de Mitsubishi Motors Corporation si Mitsubishi Heavy Industries, Ltd. (MHI), aceasta din urma furnizand - printre altele - expertiza in inginerie ca urmare a experientei dobandite in materie de motoare Diesel, atat in industria auto, cat si in cea navala, precum si in tehnologii pentru turbine pentru propulsoare pe benzina.

De o importanta strategica in Europa, vizavi de concurenta acerba de pe acest segment competitiv, este faptul ca eficientul motor diesel "4N13" MIVEC de 1.798 cmc este acompaniat in misiunea sa de protejare a mediului de pachetul "ClearTec" de emisii CO2 reduse, care include sistemul "Automatic Stop & Go", filtru de particule, directie asistata electric, sistemul de control, stopurile cu LED-uri (pentru un consum mic) sau cauciucuri cu rezistenta redusa la rulare.

Cei de la M Car Trading spun ca noua abordare dezvoltata de designeri pentru Mitsubishi ASX Diamond Edition a urmarit optimizarea variantei clasice, mentinand toate elementele sale.

Reprezentantii Mitsubishi sustin ca fiecare varianta de echipare in parte vine cu o valoare adaugata la nivel de confort si la nivel estetic, caracteristica unui SUV premium, raspunzand necesitatilor consumatorilor care sunt interesati de acest segment.

China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
#Mitsubishi ASX Diamond, #Sport Utility Vehicle, #SUV de oras, #dotari premium, #instalatie audio , #stiri Mitsubishi