Marcile Tiriac Auto - absente iar de la SIAB

Vineri, 02 Septembrie 2005, ora 10:46
1340 citiri

Cele zece marci de automobile importate de compania Tiriac Auto vor lipsi si de la editia din acest an a Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB), devenit cel mai important eveniment de profil din Europa de Est.

Asa ca, iubitorii de Mercedes, Smart, Chrysler, Jeep, Ford, Mazda, Hyundai, Mitsubishi, Land Rover si Jaguar, trebuie sa mai astepte inca doi ani pentru a se delecta cu modelele acestor marci.

Directorul executiv al companiei Tiriac Auto, Adriana Ichim a spus ca, in pofida eforturilor comune ale Tiriac Auto si ale AMC APIA Expo, organizatorul SIAB, nu s-a reusit obtinerea un spatiu suficient de expunere, compania nefiind dispusa la concesii privind standardele de reprezentare. Ichim a precizat ca pentru o prezentarea adecvata, Tiriac Auto ar fi avut nevoie de cel putin 3.700 de metri patrati.

Adriana Ichim a spus ca Tiriac Auto va incerca sa fie prezenta la viitoarea editie a SIAB, peste doi ani.

Conform organizatorului evenimentului expozitional, compania AMC APIA Expo, la actuala editie sunt asteptate un numar de 50 de premiere pentru piata auto romaneasca.

SIAB 2005, unul dintre cele mai asteptate evenimente din sectorul auto din Romania, va fi deschis in perioada 7-16 octombrie 2005, intre orele 10:00 si 20:00, la complexul Romaero Baneasa.

Salonul este o veritabila reflectare a industriei auto romanesti. Suprafata expozitionala, de peste 40.000 de metri patrati, va fi destinata constructorilor si importatorilor de autovehicule, furnizorilor de piese de schimb, echipamente si servicii conexe domeniului auto. Editia 2003 a SIAB a inregistrat un numar record de peste 200.000 de vizitatori.

Banii Nostri

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...