Presedintele TSD: Ministrul Pogea a ingropat proiectul "Prima Casa"

Vineri, 05 Iunie 2009, ora 15:20
3246 citiri
Presedintele TSD: Ministrul Pogea a ingropat proiectul "Prima Casa"

Presedintele TSD, Nicolae Banicioiu, l-a acuzat vineri, la Cluj-Napoca, pe ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, ca a ingropat proiectul Prima Casa, facandu-l inaccesibil pentru tinerii care nu isi pot permite rate mari la credite ipotecare , transmite corespondentul NewsIn.

"Programul <Prima Casa> este un program pe care PSD-ul l-a initiat, l-a gandit si vreau sa va spun ca era un program foarte bun, un program destinat tinerilor care nu au 1.500 de euro pe luna pentru a plati acele credite, destinat tinerilor care nu au casa si nu trebuie sa o mai vanda sa isi cumpere pe a doua si vreau sa va spun cu mahnire astazi ca, din pacate, un ministru de dreapta, si ma sfiesc sa o spun aici, cu riscul de a supara partenerii de coalitie. domnul Pogea a ingropat acest proiect.

Din prima casa, l-a transformat in a doua casa, in a treia casa, in a nu stiu cata casa", a spus Baniciou.

Nicolae Banicioiu a afirmat ca TSD va organiza si un protest de sustinere a programului "Prima Casa".

Presedintele TSD a fost prezent vineri la Cluj alaturi de ministrul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Ecaterina Andronescu si ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, Victor Ponta, pentru a participa la o ceremonie de primire in partid a circa 300 de tineri din 12 judete ale Transilvaniei, in sanul partidului.

Printre acestia s-a numarat si Gaston Bienvenu Mboumba Bakabana, un tanar de culoare, de 33 de ani, originar din Congo, de meserie inginer, care locuieste langa Cluj-Napoca in comuna Floresti.

Tinerii participanti la manifestarea de la Cluj-Napoca au purtat tricouri si esarfe cu inscriptia "Alaturi de Mircea Geoana", pentru a arata sprjinul fata de liderul partidului, care si-a inmormantat joi tatal.

TST-istii au avut si pancarte cu "Geoana presedinte" si "Alegeti bine", iar pe peretii salii in care a avut loc evemimentul au fost lipite afise mari cu cantaretul de muzica reggae Bob Marley si bolivianul Che Guevara. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii va avea reguli mai simple pentru împrumuturile necesare investițiilor militare
Banca Europeană de Investiţii (BEI) îşi va relaxa regulile privind împrumuturile pentru proiecte cu utilizare duală, militar-civilă, pentru a finanţa mai multe investiţii legate de...
#credite, #program, #proiect, #rate , #stiri Mircea Geoana