Grup Servicii Petroliere a castigat contractul de 270 de milioane de dolari cu Gazprom

Sambata, 05 Decembrie 2009, ora 11:29
1548 citiri
Grup Servicii Petroliere a castigat contractul de 270 de milioane de dolari cu Gazprom

Grup Servicii Petroliere, companie care face parte din grupul Upetrom, controlat de omul de afaceri constantean Gabriel Comanescu, este castigatoarea contractului amintit de presedintele Traian Basescu in cadrul confruntarii de joi seara cu contracandidatul sau, Mircea Geoana (PSD).

Potrivit directorului de comunicare al Grup Servicii Petroliere, Radu Petrescu, contractul a fost semnat pe data de 19 noiembrie, iar valoarea exacta a acestuia este de 269 de milioane de dolari, anunta Ziarul Financiar.

"Obiectivul proiectului este de a a asigura o aprovizionare stabila si fiabila de gaz pentru teritoriul Krasnodar a zonei de coasta a Marii Negre, inclusiv in orase precum Tuapse si Soci.

Conducta Dzhubga-Lazarevskoe - Soci este de asemenea inclusa in Programul Obiectivelor Olimpice, aprobat de Guvernul Federatiei Ruse. Constructia de conducte de gaz va furniza aprovizionare stabila si neintrerupta de gaze a zonei de coasta Marii Negre din Caucaz, precum si imbunatatirea ofertei de gaze naturale a Soci, capitala Jocurilor Olimpice de Iarna din 2014", a spus Radu Petrescu, directorul de comunicare al Grup Servicii Petroliere.

Compania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de circa 191,3 milioane de euro si un profit net de aproximativ 48,2 milioane de euro, mai mare de peste 16 ori comparativ cu castigul raportat in 2007.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#conducta, #contract, #de, #gaz, #upetrom , #stiri Mircea Geoana