Tanasescu: majorarea unor taxe in acest an ar fi o mare greseala

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 12:32
1183 citiri
Tanasescu: majorarea unor taxe in acest an ar fi o mare greseala

Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu, considera ca majorarea taxelor intr-o perioada de recesiune ar fi o mare greseala, nu o solutie, si crede ca Guvernul are alternative, cum ar fi accelerarea reducerii cheltuielilor sau o incasare mai buna a taxelor existente, precizeaza Mediafax.

"Punctul meu de vedere este foarte clar. Ar fi o mare greseala ca anul acesta, intr-un an de recesiune, sa existe totusi majorarea unor taxe. Cred ca exista suficiente alte masuri care pot fi luate pentru a elimina aceasta posibilitate in 2010", a spus Tanasescu.

El a precizat ca printre solutii ar fi accelerarea reducerii cheltuielilor curente sau imbunatatirea colectarii taxelor existente.

"Pot fi, cred eu, avute in vedere operatiuni de eliminare a unor costuri intr-o viteza mai mare, a unor cheltuieli curente ma refer, poate si o incasare mai buna a taxelor existente. Trebuie identificate si eliminate aceste posibilitati de scurgere de incasari. Nu cred ca este o solutie sa marim taxele anul acesta", a cspus pentru MEDIAFAX reprezentantul Romaniei la FMI.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cheltuieli, #majorari, #tanasescu, #taxe , #stiri Mihai Tanasescu