Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Guvernul Ungureanu dezminte acordarea de fonduri pe criterii politice

Guvernul Ungureanu dezminte acordarea de fonduri pe criterii politice


Guvernul Ungureanu respinge acuzatiile conform carora in ultima sa sedinta urma sa adopte mai multe decizii prin care ar fi fost distribuite fonduri pe criterii politice.

Dan Suciu, purtatorul de cuvant al guvernului Ungureanu, a declarat ca, astazi, in ultima sedinta a executivului, nu a fost adoptata nicio hotarare prin care sa fie acordate fonduri pe criterii politice. "Guvernul Ungureanu nu a facut alocari partinice. Nu a existat o asemenea decizie in sedinta de astazi, iar daca va uitati la toata activitatea acestui guvern, nu au existat pana acum asemenea hotarari", a declarat Dan Suciu.

Printre altele, in sedinta de astazi a fost adoptata o Hotarare de Guvern in care a fost aprobat regulamentul de functionare a colegiului consultativ de la Consiliul Concurentei.

Unul dintre elementele importante dezbatute pe sedinta de azi a Guvernului Ungureanu a fost nota primita de la Ministerul de Finante ce cuprinde situatia centralizata a bugetului de cheltuieli si a achizitiilor de bunuri si servicii la 46 de intreprinderi de stat.

Purtatorul de cuvant al Guvernului Ungureanu a declarat ca lasa aceasta nota drept "mostenire" urmatorului executiv, pentru ca ea contine informatii extrem de interesante despre activitatea companiilor aflate in subordinea statului.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 937 ori