Fostul sef Microsoft Romania in Consiliul lui Ungureanu: "E nevoie de masuri urgente"

Miercuri, 04 Aprilie 2012, ora 14:46
1700 citiri
Fostul sef Microsoft Romania in Consiliul lui Ungureanu: "E nevoie de masuri urgente"

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a avut, marti, prima intalnire cu cei 26 de membri ai Consiliului Consultativ pentru mediul de afaceri, din care face parte si Silviu Hotaran, fostul sef al Microsoft, actualmente director al GKTI Semper Human, firma de training.

Acest consiliu are rol de sesizare a impactului politicilor economice guvernamentale asupra mediului de afaceri, in folosul economiei nationale, si de dezbatere a unor initiative economice.

Unul din membrii forului este si Silviu Hotaran, care a declarat, intr-un interviu acordat Ziare.com, ca scopul acestuia este de a propune masuri care pot fi implementate pe termen scurt, deoarece Romania are nevoie de rezultate imediate.

"Sunt placut impresionat de aceasta invitatie, de aceasta numire si imi doresc, alaturi de colegii mei, sa incercam sa facem ceva. E adevarat ca este o premiera care merita toata stima si toata atentia", a declarat Hotaran.

"Cred ca ar trebui sa incercam sa facem mai multe in zona de executie. Sa nu uitam cat de important este, pentru toata lumea, impactul pe care il va avea acest proiect, daca va fi unul de succes. Semnalele pe care incercam sa le transmitem sunt cele mai importante".

Hotaran s-a arata optimist in ceea ce priveste Consiliul Consultativ format de premierul Ungureanu.

"Eu acum ma ocup de partea de educatie si ma consider un antreprenor in acest domeniu. Stim foarte bine ca cultura de managemnt nu este, inca, la nivelul altor economii si, totusi, pot spune ca aici, in Romania, poti face mai usor diferenta", a spus Hotaran.

Citeste mai multe despre Fostul sef Microsoft Romania in Consiliul lui Ungureanu: "E nevoie de masuri urgente" pe Ziare.com.

#Silviu Hotaran consiliu Ungureanu, #Hotaran Consiliu Consultativ Ungureanu, #inteviu Silviu Hotaran , #stiri Mihai Razvan Ungureanu