Ion Tiriac ii da sfaturi premierului Ungureanu

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 09:46
1758 citiri
Ion Tiriac ii da sfaturi premierului Ungureanu

Omul de afaceri Ion Tiriac a discutat, joi, la Guvern, cu premierul Mihai-Razvan Ungureanu.

Potrivit purtatorului de cuvant al Executivului, Dan Suciu, Ungureanu l-a invitat pe Tiriac la Palatul Victoria pentru discutii privind mediul de afaceri, in seria de intalniri pe care premierul le are cu antreprenorii, in conditiile in care marti a fost infiintat Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri.

Premierul Mihai-Razvan Ungureanu si-a exprimat, marti, speranta ca va obtine de la Consiliul consultativ pentru mediul de afaceri solutii pentru combaterea evaziunii fiscale si pentru absorbtia fondurilor europene.

"Consiliul va furniza sugestii pentru asigurarea cadrului corespunzator din partea politicilor guvernamentale atat in ceea ce priveste conlucrarea intre companiile cu capital autohton si cele cu capital strain din Romania, in scopul crearii unui mediu de coabitare si cooperare in folosul economiei romanesti, dar si pentru a asigura cadrul corespunzator pentru a duce la bun sfarsit obiectivele economice ale acestui Guvern", a spus Ungureanu, dupa prima reuniune a Consiliului Consultativ la Guvern.

Ungureanu a declarat ca spera sa obtina solutii de la Consiliu pentru combaterea evaziunii fiscale si pentru atragerea de fonduri europene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ion Tiriac intalnire Ungureanu, #Consiliu Consultativ premier Ungureanu, #combatere evaziune fiscala, #atragere fonduri europene , #premier