Yahoo planuieste sa se dezvolte in Romania

Marti, 29 Martie 2011, ora 15:14
1587 citiri
Yahoo planuieste sa se dezvolte in Romania

Yahoo! intentioneaza sa dezvolte cel putin doua produse noi pentru piata romaneasca pana la sfarsitul anului, a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, Raluca Hotaran, country content manager Yahoo! pentru Romania de la inceputul anului, conform Mediafax.

"Am lansat la inceputul acestei luni ro.yahoo.com, o versiunea «light» a portalului yahoo.com, similara cu cele lansate in Polonia, Turcia, Rusia si Grecia. In prezent, cuprinde continut orientat pe mai multe zone de interes, respectiv Stiri, Finante, Lifestyle, Sport,Tech (Gadgets), Meteo.

La acestea se adauga noua versiune localizata de webmail social Yahoo! Mail Beta.

Am pastrat, de asemenea, tinand cont de preferintele utilizatorului local, alte produse Yahoo! nelocalizate precum Messenger, Games si Groups. Intentionam, pana la finele anului, sa dezvoltam cel putin doua produse noi Yahoo! locale", a spus Hotaran.

Raluca Hotaran a fost numita in functia de country content manager pentru Yahoo! Romania la inceputul lunii ianuarie. Anterior, ea a ocupat mai multe functii in reprezentanta locala a producatorului american de software Microsoft. 

"In Romania exista o resursa alocata cu titlul de «Country Content Manager» care gestioneaza portalul Yahoo! Romania la nivel de continut si produse locale. Momentan nu sunt in plan si alte pozitii in Romania", a declarat, luni, agentiei MEDIAFAX, Raluca Hotaran.

La sfarsitul anului trecut, serviciile furnizate de Yahoo! erau folosite in Romania de 8,2 milioane de persoane, circa 80% din totalul celor cu acces la Internet.

#yahoo, #romania, #piata romaneasca , #stiri Microsoft