Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Vanzarile de dispozitive pe platforma Windows Mobile vor creste cu 40%

Vanzarile de dispozitive pe platforma Windows Mobile vor creste cu 40%

Vanzarile de dispozitive pe platforma Windows Mobile vor creste cu 40%, de la 40.000 de unitati in 2007, la aproximativ 70.000 de unitati in 2008, a declarat, marti, Windows Mobile product manager Microsoft Romania, Ionut Gaota. "Windows Mobile este prezent pe o serie de terminale, oferind o varietate de aplicatii si servicii precum si posibilitatea de a alege in functie de propriul stil. Consumatorii prefera sa aiba un singur dispozitiv care sa raspunda cerintelor de-a lungul zilei, oriunde s-ar afla. Inovatiile pe care le aduce Windows Mobile, fac mai usoara organizarea tuturor activitatilor de business, a continutului multimedia tot mai variat si ofera accesul sigur si complet la internet", a adaugat Gaota.

 

Potrivit reprezentantului Microsoft Romania , s-a inceput in mod oficial activitatea Windows Mobile in Romania, si deja incep sa se contureze parteneriate din ce in ce mai puternice cu dezvoltatorii si producatorii de aplicatii sau software pentru platforma Windows Mobile.

 

"Nu excludem colaborarea cu alti producatori sau dezvoltatori, iar faptul ca acum ii avem ca parteneri pe HTC si Vodafone este doar un inceput, in largirea orizontului pe piata Windows Mobile. Privind numarul exact al vanzarilor de terminale pe platforma Windows Mobile, este greu de apreciat, pentru ca operatorii care comercializeaza aceste dispozitive sunt reticenti in privinta vanzarilor de terminale", a precizat Gaota

 

Windows Mobile ruleaza pe 21 de tipuri de terminale si se afla printre liderii segmentului de smartphone, inregistrand o crestere semnificativa la nivel international. Terminalele cu acest sistem de operare ofera multiple posibilitati de alegere in functie de caracteristici (3G, GPS, touchscreen, aplicatii), pret sau operator preferat, fiind potrivite cu mediul de business.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1294 ori