Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TotalSoft, venituri in crestere cu 20% in 2010

TotalSoft, venituri in crestere cu 20% in 2010

TotalSoft a inregistrat in Romania venituri de 18,1 milioane euro in 2010, in crestere cu 20% fata de cele din 2009, parte din aceste venituri datorandu-se implementarii de solutii complexe in conturi internationale, a anuntat marti furnizorul de solutii IT, potrivit NewsIn.

Totodata, TotalSoft, parte a grupului Global Finance, anunta inchiderea anului 2010 cu o cifra de afaceri consolidata de 22,45 milioane euro, in crestere cu 14% fata de anul 2009, si un EBITDA de 3.5 mil Euro.

TotalSoft preconizeaza ca va incheia anul 2011 cu o cifra de afaceri consolidata de peste 25 milioane euro si o crestere a EBITDA la 4,5 milioane euro.


TotalSoft a demarat in 2010 o strategie de expansiune internationala, prin deschiderea a patru subsidiare (Bulgaria, Serbia, Grecia si Qatar), dar si prin evaluarea unor potentiale tinte de achizitie in tari cu o puternica crestere economica, cum ar fi Turcia sau Polonia.


Expansiunea companiei s-a realizat si prin castigarea unor proiecte directe pe noi piete, cum ar fi Austria, Dubai, Spania si Arabia Saudita.


"Portofoliul companiei s-a marit cu peste 100 de clienti, dintre care 32 au semnat contracte pentru Charisma ERP, 42 au optat pentru Charisma HCM si 45 pentru solutii Primavera. De altfel, dupa un an 2009 de regres al Primaverei datorita contractiei segmentului constructiilor, 2010 a insemnat o crestere cu peste 60% si atingerea cifrei de 2 milioane euro pentru divizia Primavera. Divizia Charisma Medical Software a marcat si ea semnarea unor contracte de referinta cu Euroclinic si Mowasalat Dubai", se arata in comunicat.


In structura cifrei de afaceri, segmentele cu ponderi semnificative au fost retail/distributie (28,4%), servicii (24,8%), productie (12,8%) si financiar bancar (12,4%).


In 2010, TotalSoft a lansat o serie de solutii si tehnologii noi, precum Charisma Cell Monitor si Charisma Analyzer (primele aplicatii de business intelligence din lume disponibile pe iPad).


A lansat, de asemenea, primul serviciu de evaluare a riscurilor de creditare, Charisma Financial Risk Assement, realizat impreuna cu ICAP Romania, dar si solutii accesibile on-line, dezvoltate pe tehnologii Microsoft si promovate sub brandul Charisma eBusiness Suite, cum ar fi eExpense Approval, eProcurement, eShop, eDecont, sau eOrders. Toate aceste solutii au fost integrate intr-o suita de afaceri, lansata in noiembrie 2010 sub brandul Charisma ERP 2011.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1082 ori
Citeste mai multe despreTotalSoft venituri solutii it