Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tinerii intreprinzatori mai au o saptamana pentru a se inscrie la CIEL Awards

Tinerii intreprinzatori mai au o saptamana pentru a se inscrie la CIEL Awards
Data limita pana la care se pot face inscrieri la CIEL Awards este 30 septembrie. Proiectul Fundatiei CIEL Romania este destinat tinerilor care doresc sa-si lanseze propria afacere sau sa isi construiasca o cariera in economie.CIEL Awards are trei sectiuni de concurs: cele mai bune planuri de afaceri pentru proiectele de "business start-up", cei mai buni studenti in Economie si cei mai buni tineri economisti CECCAR.
Tinerii antreprenori pot concura la sectiunea CIEL Awards Business Start Up. Premiile acestei sectiuni constau in: capital initial (pana la 5.000 de Euro), credit fara dobanda de pana la 25.000 de Euro, tehnica de calcul (laptop-uri, imprimante, copiatoare, scanner-e, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Microsoft Windows XP si Office 2003), solutii de telecomunicatii si internet (telefoane mobile cu abonamente gratuite pentru un an, centrale si aparate telefonice fixe, abonamente la internet pentru un an), mobilier si consultanta de specialitate.

Absolventii unei facultati de profil economic pot obtine finantarea masterului in contabilitate sau finante prin elaborarea unui eseu si participarea la sectiunea CIEL Awards Best Student. Castigatorii vor primi burse de pana la 3.000 de Euro si laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara, licente Windows si abonamente gratuite la internet pentru un an. De asemenea, vor putea sa urmeze un stagiu de practica la KPMG, una dintre cele mai importante companii de consultanta si audit financiar.

Tinerii economisti, Membri CECCAR, pot castiga laptop-uri, solutii software pentru gestiune economico-financiara CIEL Finance Manager, licente Windows si abonamente gratuite la internet.

Juriile competitiei sunt formate din profesionisti avizati din sectorul de afaceri, reprezentanti ai mediului universitar si membri de seama ai Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.

Aceasta este prima initiativa a Fundatiei CIEL Romania, a carei misiune este sa mareasca valoarea comunitatii de business din tara noastra prin sustinerea tinerilor aflati la inceput de drum.

Fundatia CIEL Romania este o organizatie non-profit, a carei activitate este distincta de cea a companiei CIEL Romania. Fundatia CIEL Romania a aparut din dorinta unei implicari mai puternice in sustinerea tinerilor antreprenori si a celor care se pregatesc pentru o cariera in domeniul economic.

Inscrierile la CIEL Awards au loc pana pe 30 septembrie, iar jurizarea va avea loc in luna octombrie. Informatii detaliate despre concurs si formularele de inscriere sunt disponibile pe www.cielawards.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 813 ori