Reduceri de pana la 15% pentru unele dintre cele mai bune solutii de backup si stocare

Joi, 14 Octombrie 2004, ora 17:17
983 citiri

VERITAS Software Corporation lanseaza in perioada 6 octombrie A- 31 decembrie 2004 doua promotii A- Level D si Competitive Upgrades.La promotie participa toate produsele VERITAS EMEA care sunt disponibile in programul VIP:

ABackup Exec

AStorage Replicator for Windows

AStorage Foundation for Windows

ASiteStor

AStorage Central

Asi Upgrade-uri Competitive pentru Optiuni si Agenti de Backup Exec for Windows

Promotia Level D implica faptul ca pentru o perioada de timp, toate achizitiile de licente se vor face la nivelul D de pret, ceea ce inseamna un discount de 15% pentru utilizatorul final.

Promotia Competitive Upgrades este destinata clientilor care vor sa migreze de la solutia curenta de backup la VERITAS Backup Exec for Windows, si implica:

1.Promotia pentru Competitive Upgrades pentru Agenti si Optiunile de Backup Exec for Windows Servers este valabila numai prin programul VERITAS VIP.

2.Agentii si Optiunile incluse in aceasta promotie sunt:

Agent/Option

AAgent for Microsoft Exchange Server

AAgent for Microsoft SQL Server

AAgent for Microsoft SharePoint Portal Server 2001

AAgent for Lotus Domino

AAgent for Oracle

ARemote Agent for Windows Servers

ARemote Agent for NetWare

AAdvanced Open File Option

AIntelligent Disaster Recovery Option (Local)

AIntelligent Disaster Recovery Option (Remote)

ALibrary Expansion Option

ASAN Shared Storage Option

2.Clientii trebuie sa prezinte licenta sau dovada achizitionarii produselor de la care fac upgrade.

3.Clientii care au o solutie similara de la alt producator si doresc sa achizitioneze si produsul de baza Backup Exec for Windows Servers pot face acest lucru cu Backup ExecA™ 9.1 for Windows Servers Competitive Upgrade.

Despre VERITAS Software

VERITAS Software, una dintre cele mai mari 10 companii de software din lume, este unul din liderii in furnizarea de software utilitar si servicii. Resursele IT sunt aliniate la nevoile afacerilor, iar aplicatiile din domeniul business ofera performanta si disponibilitate optime, pe baza unei infrastructuri comune de calcul, minimalizand costurile pentru echipamente si forta de munca. Produsele si serviciile VERITAS pentru protectia datelor, stocare si server management, managementul performantelor aplicatiilor si disponibilitatii sunt folosite de 99 % dintre companiile aflate in Fortune 500.

Despre Romsym Data

Romsym Data este distribuitor autorizat al produselor Veritas in Romania. De asemenea, prin intermediul centrului specializat ITtraining, Romsym Data ofera consultanta si training in domeniul Disaster Recovery.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...