Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

O vulnerabilitate Microsoft Excel, scoasa la licitatie pe eBay

O vulnerabilitate Microsoft Excel, scoasa la licitatie pe eBay
O licitatie online a unei A"vulnerabilitati noi-nouteA" in Microsoft Excel a ajuns pana la suma de aproximativ 60 de dolari, dar a fost blocata de site-ul de licitatii online eBay si nu a mai fost finalizata.Un vanzator care a utilizat pseudonimul A"fearwallA" a inceput licitatia miercuri, pornind de la suma de 1 cent. Suma a crescut pana la 56 de dolari pana joi seara, dupa plasarea a 21 de contra-oferte, dar licitatia a fost in cele din urma blocata de eBay. Conform descrierii facute pe eBay, vulnerabilitatea a fost descoperita la 6 decembrie, iar toate detaliile i-au fost oferite si companiei Microsoft. Vulnerabilitatea se manifesta in felul in care Excel valideaza datele la manevrarea documentelor, iar exploatarea sa poate duce la compromiterea computerului utilizatorului.
Vanzatorul de pe eBay a avut chiar si o oferta speciala, pentru angajatii Microsoft: o reducere de 10%. A"Pentru a va califica la aceasta reducere, trebuie sa dispuneti de o adresa e-mail @microsoft.com si trebuie sa mentionati codul de discount LINUXRULZA", se scria in postul care a fost intre timp sters de eBay.

Lucian Bitai, Chip

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 780 ori