O firma romaneasca inaugureaza "Centrul National de suport" pentru clientii de CAS si CRM

Joi, 31 Iulie 2014, ora 16:40
1201 citiri
O firma romaneasca inaugureaza "Centrul National de suport" pentru clientii de CAS si CRM

Firma romaneasca Synergizer Business Solutions a implementat sistemul intern automatizat de helpdesk, inaugurand astfel 'Centrul National de suport' pentru clientii de CAS CRM, Microsoft Dynamics NAV si Personal Salarizare, conform unui comunicat al companiei.

"Sistemul de helpdesk este o parte dintr-o investitie mai larga a Synergizer in platforma CAS CRM, platforma ce asigura automatizarea si eficientizarea intregului flux de vanzare, implementare si suport. Compania isi propune astfel sa se ridice la cele mai inalte standarde de calitate, reusind sa concureze umar la umar cu orice multinationala din industrie", sustine Ioana Razvan, managing partner Synergizer.

Potrivit sursei citate, toate companiile care utilizeaza aceste solutii vor putea apela, indiferent de localizarea geografica, la serviciile specialistilor companiei Synergizer.

"Companiile vor putea beneficia de activitati de intretinere si dezvoltare pentru solutiile software de tip ERP si CRM. Sistemul automatizat de helpdesk ofera o interfata web prin care clientii isi pot depune cererile de suport - tichetele, pot urmari statusul acestora si pot primi rezolvarea si raspunsurile aferente cererii in timp real. Cererile pot fi transmise prin web, e-mail sau telefonic, dar indiferent de modalitatea realizarii acestora, vor fi inglobate si tratate in acelasi sistem unic de helpdesk. Solutia detine in plus o componenta de FAQ (intrebari frecvente,) ceea ce ofera clientilor Synergizer accesul la o baza de cunostinte foarte valoroasa", se arata in comunicat.

Synergizer Business Solutions (www.synergizer.ro), partener certificat CAS Software AG si Microsoft Dynamics, este o companie specializata in implementarea de solutii de business pentru companii din diverse industrii. Compania implementeaza solutii de top ale unor companii lider in industria IT in domenii precum: BI, CRM, ERP, Salarizare si Resurse Umane.

#sistem automatizat helpdesk, #Synergizer Business Solutions Romania, #eficientizare flux vanzare , #stiri Microsoft