Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Noi traininguri CODECS

Noi traininguri CODECS
CODECS deschide sesiunea de inscrieri pentru urmatoarele cursuri si traininguri de Management de Proiect.

1. Cursul de pregatire pentru certificare - Project Management Process Framework
Perioada desfasurare: 8 - 9 - 10 iunie, 23 - 24 iunie, 30 iunie 2007
Trainer: Simona Bonghez, PMP, CPM, Consulting Manager - SAS Institute

Cursul de pregatire pentru certificare se adreseaza organizatiilor care vor sa obtina o recunoastere a profesionalismului in procesele de management de proiect. Certificarea managerilor de proiect constituie un element de avantaj competitiv intr-o piata extrem de concurentiala. Cursul se bazeaza pe instrumentele si tehnicile prezentate in standardul international PMBOK® Guide Third Edition, elaborat de catre PMI®. Absolventii vor putea atat sa abordeze cu success procesul de examinare, dar si sa aplice cele invatate in activitatea curenta.

2. Trainingul de Instruire in utilizarea unui software de administrare a proiectelor - Microsoft Project Professional 2003 - Advanced level
Perioada desfasurare: 15 - 16 - 17 iunie 2007
Trainer: Hilde Corbu, PMP, MVP, singurul consultant din Romania care a primit distinctia "Most Valuable Professional in 2007" pentru Microsoft Project

Acest training de 3 zile ofera participantilor acces intr-un mod rapid la cunostintele si tehnicile necesare, atat pentru managerii de proiect cit si membrilor echipei de proiect. Coordonati si tineti sub control toate functiunile managementului de proiect: planificarea, evidentierea progresului activitatilor, monitorizarea permanenta si in timp real a utilizarii resurselor si bugetelor.

3. Trainingul Practici profesioniste in implementarea sistemelor ERP
Perioada desfasurare: 8 - 9 - 10 iunie, 23 - 24 iunie 2007
Trainer: Ilie Ardelean, PMP, PMO Manager S&T Romania

Cursul este o colectie de instrumente, tehnici, metode, principii si concepte aplicabile in proiectele de implementare a sistemelor informatice integrate.
Se adreseaza celor care sunt responsabili de proiecte de implementare sistemelor integrate, din partea furnizorului si clientului, a celor implicati in astfel de proiecte si care doresc sa inteleaga mai bine ce se intampla si sa fie pregatiti pentru a face
pasul spre responsabilitati marite, managerilor in ale caror organizatii se deruleaza astfel de proiecte, managerilor si responsabililor IT.

Locatia de desfasurare a cursurilor este sediul CODECS.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 782 ori