Microsoft va lansa o noua versiune a consolei de jocuri Xbox 360

Joi, 29 Martie 2007, ora 11:16
1133 citiri

Grupul american Microsoft a anuntat lansarea unei noi versiuni a consolei sale de jocuri Xbox 360, capabila sa redea fisiere video de inalta definitie si dotata cu un hard-disk cu o capacitate mai mare, relateaza AFP.

Noul model, denumit Xbox 360 Elite, va fi echipat cu un hard-disk de 120 gigabytes, urmand a fi disponibil pe piata din Statele Unite ale Americii incepand cu data de 29 aprilie, la pretul de 479,99 dolari,

Hard-diskul, a carui capacitate este de sase ori mai mare decat a modelului normal, poate stoca mult mai multe jocuri, mii de melodii, emisiuni televizate de inalta definitie si filme descarcate prin intermediul serviciului online Xbox Live.

Consumatorii vor putea achizitiona doar hard-diskul acestei noi console pentru pretul de 180 dolari.

"Astazi fanii jocurilor si emisiunilor de divertisment dovedesc un apetit insatiabil pentru fisierele video de inalta definitie", a declarat vice-presedintele diviziei Interactive Entertainment Business a grupului Microsoft, Peter Moore.

Microsoft a lansat consola Xbox 360 in luna noiembrie 2005. Aceasta noua versiune este menita a concura cu noile console produse de Sony (Playstation 3) si Nintendo (Wii).

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)