Microsoft si Yahoo ar putea deveni parteneri

Luni, 13 Aprilie 2009, ora 09:59
1780 citiri
Microsoft si Yahoo ar putea deveni parteneri

Directorii generali ai Microsoft si Yahoo s-au intalnit, saptamana trecuta, pentru a discuta posibile parteneriate in domeniul serviciilor de cautare si publicitatii pe Internet, potrivit blogului All Things Digital, citat de Reuters.

Negocierile au inclus discutii referitoare la posibilitatea ca Microsoft sa administreze operatiunile Yahoo in domeniul publicitatii asociate serviciilor de cautare, iar Yahoo sa se ocupe de "display advertising" (marketing pe Internet prin intermediul bannerelor, imagini statice si interactive, precum si alte mijloace media),arata Mediafax.

Reprezentantii Microsoft si Yahoo au refuzat sa comenteze informatiile.

Pietele au anticipat ca cele doua grupuri ar putea incepe negocieri referitoare la serviciile de cautare pe Internet, dupa ce Carol Bartz a devenit director general al Yahoo, in ianuarie 2009.

Bartz l-a inlocuit pe co-fondatorul Yahoo, Jerry Yang, care a respins anul trecut incercarile Microsoft de a cumpara Yahoo, pentru 47,5 miliarde de dolari, fapt ce a inrautatit relatiile intre cele doua companii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grindeanu ademenște Qatarul să investească în transport. Domeniul în care ”UE nu mai alocă fonduri prin programele operaţionale”
Grindeanu ademenște Qatarul să investească în transport. Domeniul în care ”UE nu mai alocă fonduri prin programele operaţionale”
România este interesată de un parteneriat şi de atragerea finanţărilor pe toate sectoarele de transport, le-a spus Sorin Grindeanu, miercuri, 17 aprilie, autorităţilor din Qatar, într-o...
#cautare, #de, #parteneriat, #publicitate, #servicii, #yahoo , #stiri Microsoft