Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Microsoft are buget de promovare de jumatate de miliard

Microsoft are buget de promovare de jumatate de miliard
Cel mai mare producator de soft din lume, Microsoft va investi in anul urmator 500 de milioane de dolari in promovarea utilizarii aplicatiilor software furnizate de companie clientilor corporate.Directorul general al companiei, Steve Ballmer, a prezentat la o conferinta de presa in New York, versiunea viitoare a pachetului Microsoft Office si a sistemului de operare Windows Mobile. In prezent, acestea sunt testate de o serie de clienti corporate, iar comercializarea lor va incepe mai tarziu anul acesta.
Steve Ballmer, numarul doi dupa Bill Gates, crede ca noul software permite angajatilor sa realizeze operatiuni pentru care, pana in prezent, acestia necesitau asistenta de specialitate din partea companiei IBM.

"Aplicatiile software pe care le oferim furnizeaza angajatilor instrumentele necesare pentru a lucra mai eficent", a afirmat Ballmer. Campania initiata de Microsoft pentru lansarea noilor produse este denumita "People-Ready". Produsele de software au beneficiat pana in prezent de promovare intensa in mai multe publicatii americane.

Compania a declarat ca noile aplicatii software, intre care se numara site-urile Web bazate pe Sharepoint, sistemul de operare Vista si pachetul Office actualizat au necesitat investitii in cadrul departamentului de cercetare si dezvoltare in valoare de 20 de miliarde de dolari in decursul ultimilor trei ani.


BLOOMBIZ - PORTALUL TAU DE AFACERI!


Abonati-va la newsletter!


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 822 ori