Michal Golebiewski, noul director de marketing la Microsoft Romania

Marti, 31 August 2010, ora 13:53
1063 citiri
Michal Golebiewski, noul director de marketing la Microsoft Romania

Microsoft Romania, reprezentanta producatorului american de software, l-a numit in functia de business, marketing and operations (BMO) lead, incepand din 1 septembrie, pe Michal Golebiewski, in locul lui Dan Bulucea, care a demisionat la sfarsitul lunii martie, potrivit Mediafax.

"Sunt incantat de venirea in Romania si ocuparea acestei pozitii. Este o oportunitate pentru mine de a utiliza experientele castigate in cei 14 ani petrecuti in Microsoft pentru a conduce filiala din Romania intr-o noua etapa de excelenta in business, marketing si operatiuni, in parteneriat cu managementul si angajatii Microsoft Romania", a declarat, intr-un comunicat, Golebiewski.

Procesul de selectie a noului BMO lead a fost finalizat la cateva luni dupa retragere lui Dan Bulucea.

"BMO lead este o pozitie cheie si extrem de complexa in Microsoft, suntem convinsi de alegerea facuta si, in acelasi timp, incantati ca Michal a ales Microsoft Romania", a spus directorul general al Microsoft Romania, Calin Tatomir.

Golebiewski si-a inceput cariera in Microsoft acum 14 ani si a ocupat mai multe pozitii in marketing, comunicare si operatiuni.

Ultima functie pe care a avut-o in cadrul filialei din Polonia a Microsoft a fost de Business Planning and Operations Officer, cu responsabilitati in planificarea proceselor din companie si alinierea echipelor de marketing si de vanzari pentru atingerea obiectivelor de business. 

#Microsoft, #Golebiewski, #director, #marketing , #stiri Microsoft