Logitech lanseaza mouse-uri pentru utilizatori cu pretentii

Vineri, 25 August 2006, ora 11:59
1164 citiri

Logitech anunta revolutionarea navigatiei pe calculator prin intermediul a doua tipuri de mouse avansate, care transforma experienta cautarii si manipularii imensei cantitati de informatii de pe computerul personal sau Internet.Noile produse satisfac acum pretentiile avansate ale utilizatorilor care au nevoie sa se miste repede si intuitiv printre paginile Web, fisierele spreadsheet, fotografii digitale, liste de cantece personalizate sau alte documente bogate in continut digital. Mouse-urile Logitech MX Revolution Laser Cordless si Logitech VX Revolution Laser Cordless for Notebook marcheaza o schimbare radicala in navigarea pe computer A- si putini sunt cei care vor renunta la aceasta experienta odata incercata.

Ambele tipuri de mouse permit o derulare hiper-rapida gratie rotitei revolutionare, din aliaj A-MicroGear Precision Scroll Wheel A- care se invarte liber pana la sapte secunde, deschizand sute de pagini cu o singura apasare a degetului si stabilind astfel un nou record pentru derulare eficienta. Navigarea pe computer cu acesti mausi este imbunatatita de asemenea prin functia de cautare inovatoare One-Touch, care le permite utilizatorilor sa selecteze un cuvant sau o fraza dintr-o pagina web sau dintr-un document si cu un singur click, sa vizualizeze rezultatele cautarii pe Internet ale acelui subiect. Si cu designul ergonomic, noile mouse-uri ofera un nivel ridicat de confort A- devenind extensii aproape imperceptibile ale mainii.

Cel mai avansat mouse din lume, Logitech MX Revolution include o functie inteligenta a MicroGear Precision Scroll Wheel: rotita motorizata comuta automat intre modul rapid si clic cu clic, gratie tehnologiei Logitech SmartShift, care detecteaza programul utilizat si aplica automat modul ce se potriveste cel mai bine. In unele aplicatii, cum ar fi Microsoft Excel, tehnologia Logitech permite de asemenea sesizarea vitezei de utilizare a rotitei A- pentru viteza mare, rotita trece pe modul rapid; pentru viteza redusa, aceasta foloseste modul clic cu clic. Utilizatorii pot de asemenea schimba manual modurile A- tragand in jos si apasand un clic pe rotita. Si setarile pentru rotita si pentru toate cele sapte butoane ale mausului pot fi adaptate in functie de preferintele individuale datorita software-ului inclus - Logitech SetPoint sau cu software-ul Logitech Control Center pentru Mac, disponibil pentru descarcare.

Mouse-ul MX Revolution este prevazut de asemenea cu o a doua rotita, aflata aproape de degetul mare, care poate fi folosita fie pentru marirea/micsorarea fotografilor si documentelor, fie pentru a manipula usor aplicatiile deschise, determinand o si mai mare eficienta a navigatiei. Mouse-ul Logitech MX Revolution are un pret de vanzare recomandat de 99,99 euro in Europa. Va fi disponibil in S.U.A si in Europa incepand cu 25 august.

Proiectat pentru utilizatorii de laptop-uri care isi doresc cel mai bun mouse, Logitech VX Revolution combina manevrabilitatea si confortul. Are dimensiuni mai reduse decat mouse-ul MX Revolution si include un slot pentru micro-receiverul de 2,4GHz, devenind astfel si mai usor de manevrat. Si designul ergonomic, marginile de cauciuc si suportul pentru degete determina un confort sporit.

La baza mausului se afla un comutator pentru schimbarea modului de functionare a rotitei MicroGear de la rapid la clic cu clic. Mouse-ul este prevazut de asemenea cu un zoom de inalta rezolutie ce permite marirea si micsorarea cu usurinta a documentelor si fotografiilor deschise. Mouse-ul Logitech VX Revolution are un pret sugerat de vanzare de 79,99 euro in Europa. Va fi disponibil incepand cu 25 august.

Realitatea TV