La cate aplicatii a ajuns Windows 8 in primele doua zile

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 15:02
1963 citiri
La cate aplicatii a ajuns Windows 8 in primele doua zile

Windows 8 este un sistem de operare care depinde in mare masura de succesul pe care il au aplicatiile din libraria digitala Windows Store.

Potrivit celor mai recente cifre din piata, Windows 8 are in prezent 9.029 de aplicatii, cifra care a fost atinsa in ultimele doua zile, cand peste 500 de aplicatii au fost activate in fiecare zi, dupa cum noteaza The Next Web.

Dupa multe luni in care a vorbit despre Windows 8, Microsoft a lansat vineri, in mod oficial, cel mai recent sistem de operare.

Compania se afla in fata celei mai radicale schimbari din istoria sistemelor de operare lansate pana acum. Interfata Windows 8 este total diferita fata de cea cu care s-au obisnuit in mod traditional utilizatorii Windows.

Windows 8 vine cu noi functionalitati, iar una dintre cele mai mari schimbari este faptul ca se adreseaza in mod special utilizatorilor de dispozitive cu ecrane touchscreen.

Forrester estimeaza ca pana in 2016, Microsoft va avea o cota de aproximativ 27% pe piata de tablete si doar 14% pe piata de smartphone-uri.

#Windows 8 aplicatii, #Windows 8 primele zile , #stiri Microsoft