"Jucariile" miliardarilor

Luni, 09 Noiembrie 2009, ora 23:17
5109 citiri
"Jucariile" miliardarilor

Fie ca este vorba de un teren de golf, un avion cu reactie sau o insula privata, super bogatii nu se dau in laturi de la nimic, cand vine vorba de achizitionarea unei "jucarii", pe masura conturilor.

Dupa ce miliardarul Phil Ruffin a vandut hotelul si cazinoul New Frontier catre grupul Elad, pentru 1,2 miliarde dolari, in 2007, acesta a decis sa schimbe mijlocul de transport folosit.

Si cum avioanele personale Gulfstream IV si V erau prea mici si prea zgomotoase pentru el, Ruffin a decis sa dea 50 de milioane de dolari pentru un Boeing Business 737. A mai investit 15 milioane de dolari in interiorul personalizat cu mobila italiana, un dining si doua dormitoare. Fiecare dormitor are propria baie, cu dusuri si chiuvete din aur.

Podgoria lui Francis Ford Coppola - cand nu e la filmari, Coppola face vin. Podgoria lui, situata in California, in jurul unei case - castel, produce noua sortimente de vinuri, inca de acum 30 de ani.

Colectia de masini a lui Sam Nazarian - " Bugatti e cea mai buna masina facuta vreodata de om si cea mai rapida masina de pe Pamant", crede cu tarie magnatul american Nazarian. Cand nu se grabeste nicaieri, Nazarian conduce un Rolls Royce Phanton, un hibrid Escalade sau un Lincoln Continental 1961.

Colectia de avioane militare a lui Paul Allen - cand era mic, miliardarul de la Microsoft colecta aeromodele militare. De cand a cunoscut succesul financiar, a trecut la lucruri adevarate. Colectia sa, in valoare de 25 de milioane de dolari, include aeronave din al Doilea Razboi Mondial.

Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#conturi, #golf, #lux, #masini, #miliardari, #proprietati, #yacht , #stiri Microsoft