Guvernul Romaniei si Microsoft, contract de 33 de milioane de euro

Joi, 20 Decembrie 2012, ora 10:15
2241 citiri
Guvernul Romaniei si Microsoft, contract de 33 de milioane de euro

Guvernul Romaniei poarta discutii cu gigantul american de IT Microsoft, pentru un contract in valoare de 33 de milioane de euro.

Contractul dintre Executivul de la Bucuresti si filiala romaneasca a producatorului de software vizeaza utilizarea produselor Microsoft in institutiile publice si in sistemul de invatamant. Pretul acestui acord poate fi mai mare de 33 de milioane de euro, informeaza Ziarul Financiar.

Pe 18 decembrie, Guvernul a discutat in sedinta memorandumul referitor la negocierile purtate cu Microsoft Romania. Astfel, s-a luat in discutie implementarea masurilor aprobate in sedinta din 24 octombrie, printr-un memorandum care a avut ca tema "Masuri necesare pentru utilizarea licentelor Microsoft in institutiile publice si sistemul educational".

Achizitiile ar urma sa asigure nevoile de licentiere a institutiilor publice si sa demareze pe 1 ianuarie 2013, urmand ca suma sa fie achitata in martie 2013, potrivit memorandumului intocmit de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Citeste mai multe despre Guvernul Romaniei si Microsoft, contract de 33 de milioane de euro pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Microsoft contract guvern Romania, #Microsoft institutii publice Romania, #licente Microsoft stat , #stiri Microsoft