Gecad Technologies vrea sa listeze la bursa in maxim doi ani

Miercuri, 14 Noiembrie 2007, ora 12:30
952 citiri
Gecad Technologies vrea sa listeze la bursa in maxim doi ani

Gecad Technologies, producatorul solutiei de mesagerie electronica Axigen, tinteste listarea la bursa in cel mult doi ani, printre optiuni sunt Bursa de la Bucuresti, cea de la Londra, sau chiar Bursa de la New York, a spus presedintele companiei Gecad, Radu Georgescu.

"Listarea la Bursa trebuie privita in contextul in care la nivel international bursele se asteapta la o a doua bula de crestere, dar nu trebuie sa neglijam nici contextul economomic. Avem ca obiectiv final listarea la Bursa, nu avem o data fixa stabilita. Ne gandim eventual la urmatoarele sase luni, dar nu mai departe de doi ani", a afirmat Georgescu.

"In viitor vad in Axigen una din povestile de succes ale Romaniei. Sunt convins ca Bursa si economia romaneasca au nevoie de astfel de povesti de succes, lucru care ne va ajuta pe toti. De aceea inclin catre Bursa din tara", a completat Georgescu.

Gecad Technologies, infiintata in 2001, membra a grupului Gecad, este o companie cu activitate in cercetare tehnologica, project management si dezvoltare de tehnologii software. Implicata initial in dezvoltarea de software antivirus, compania a inceput din 2003 dezvoltarea primei solutii de mesagerie electronica din Romania, sub marca Axigen. Axigen este o solutie de mesagerie electronica rapida, scalabila si adaptabila cerintelor de comunicare atat din partea companiilor mici si mijlocii, cat si din partea furnizorilor de servicii Internet. In prezent Axigen este reprezentat la nivel international de peste 100 de parteneri din 60 de tari si asigura traficul de email pentru mai mult de 9.000 de companii cu cinci milioane de utilizatori finali. Axigen are peste 90% dintre utilizatorii finali in afara Romaniei.

Grupul Gecad este alcatuit din companiile Gecad Technologies, care dezvolta serverul de email Axigen, Gecad ePayment, care ofera servicii de procesare de plati pentru magazinele online, si Gecad Net, care ofera solutii de securitate IT. Grupul Gecad a fost fondat de Radu Georgescu, care, in 2003, a vandut companiei Microsoft tehnologia programului de antivirus RAV.

<b>Bloombiz</b>

<b>Bloombiz.ro Newsletter </b>

Aboneaza-te la <a href=http://newsletter.vodanet.ro/gateway/?a=YT1CbG9vbWJpel8xMiZiW109aW5mb2Jsb29tYml6XzE4 target=_blank>newsletter-ul infoBloombiz</a> ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.


Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...