Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Gazeta Sporturilor implementeaza Senior.ERP Suite

Gazeta Sporturilor implementeaza Senior.ERP Suite
Gazeta Sporturilor, lidera a publicatiilor sportive din Romania, editata de Convergent Media, a ales implementarea aplicatiei informatice Senior.ERP Suite pentru managementul proceselor strategice de afaceri, informeaza un comunicat al companiei. Senior.ERP Suite va gestiona procesele de contabilitate, management financiar, managementul activitatilor de distributie si managementul integrat al vanzarilor de publicitate, pentru a eficientiza administrarea fluxurilor informationale ale companiei.
Senior.ERP Suite va integra aplicatia existenta de facturare, preluand informatiile existente in vederea generarii de analize financiare, bugete consolidate si monitorizarea pe centre de venit si cost. De asemenea, aplicatia va oferi un modul de previziuni pentru diverse bugete, pe baza informatiilor din sistem dar fara a afecta contabilitatea curenta.

Perioada de implementare este estimata la 6 luni, avandu-se in vedere doua locatii, sediul central din Bucuresti si sediul din Cluj fiind cele doua baze distribuite ce vor fi gestionate de aplicatie.

Senior Suite este o solutie ERP (Enterprise Resource Planning) perfect adaptata legislatiei romane. Functional, aplicatia este structurata in jurul modulului de gestiune, cu care se integreaza modulele de contabilitate, personal, mijloace fixe, vanzari in rate, abonamente sau gestiunea activitatilor de service.

Procesul de analiza a datelor este fundamentat pe o arhitectura OLAP, utilizand Microsoft Analysis Services 2005. Aplicatia este construita pe o arhitectura multi-tier (client - server aplicatie - server baze date) fiind optimizata pentru interconectare prin Internet. Datorita sistemului de compresie a datelor aplicatia poate rula si pe conexiuni putin performante (tip dial-up sau GPRS), putand fi folosite de sucursale mici sau agenti mobili din teritoriu.

Senior.ERP Suite este dezvoltata pe platforma .NET si MS SQL Server si foloseste tehnologii XML Web Services, considerate a fi noul standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. Mai multe detalii despre recomandarile facute de Microsoft pentru utilizarea solutiei Senior.ERP Suite pot fi regasite pe site-ul Microsoft Romania.


Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare in domeniul managementului afacerilor si comunicarii online in mediile interactive.Divizia ERP este specializata in servicii de consultanta si dezvoltare software de tip Enterprise Resource Planning.

Senior Software este Microsoft Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru Senior.ERP Suite in conformitate cu cerintele Microsoft Windows 2003 Server, XML Web Services si .NET Framework. In portofoliul de competente Senior Software se regasesc atat noile tehnologii Microsoft (SharePoint si platforma .NET, SQL Server, XML Web Services, implementand solutiile in Microsoft Visual Studio 2005 si Microsoft SQL 2005), cat si consultanta de afaceri in vederea implementarii de solutii ERP.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1118 ori