Directorul de marketing si business al Microsoft Romania, Dan Bulucea, a demisionat

Vineri, 26 Martie 2010, ora 15:15
2457 citiri
Directorul de marketing si business al Microsoft Romania, Dan Bulucea, a demisionat

Directorul de marketing si business al Microsoft Romania, Dan Bulucea, a demisionat din functie, dar va ramane in companie pana la 30 aprilie, reprezentanta locala a producatorului american de software urmand sa recruteze o alta persoana pentru aceasta pozitie.

"Impreuna cu managementul local si cel regional am agreat ca voi ramane in Microsoft pana la 30 aprilie pentru a preda toate responsabilitatile si a asigura o tranzitie cat mai usoara.

Va fi deschis procesul de recrutare pentru succesorul meu, dar este greu de estimat cat de repede se va inchide", a declarat, vineri, agentiei MEDIAFAX, Dan Bulucea.

Dan Bulucea a adaugat ca oportunitatile deschise de experienta castigata asupra industriei IT in perioada in care a lucrat la Microsoft sunt principalele motive ale renuntarii la pozitia din cadrul reprezentantei locale a companiei.

"In cei aproape 12 ani de Microsoft am avut atat de multe roluri si atat de diferite, din foarte multe zone ale business-ului acestei companii, locale sau regionale, incat am castigat o perspectiva foarte larga asupra a ceea ce inseamna IT-ul, a impactului tehnologiei asupra vietii oamenilor si a directiei in care va evolua.

Toate acestea deschid oportunitati foarte interesante, si cand dorinta de schimbare si de-a invata continuu te caracterizeaza, decizia devine fireasca", a adaugat directorul de marketing al Microsoft Romania.

Pentru viitor, Dan Bulucea are in vedere conducerea unei afaceri in zona IT&C, insa nu exclude si alte domenii.

"Privesc destul de deschis optiunile care le am in fata. Mai mult ca sigur va fi legat de managementul unui business, probabil tot in zona tehnologiei informatiei si comunicatiilor, datorita dinamismului acestei industrii si experientei pe care am castigat-o, dar evaluez oportunitati si din cu totul alt domeniu", a mai spus Bulucea.

Dan Bulucea a fost numit in functia de director de marketing si business (BMO Lead) al Microsoft Romania, reprezentanta locala a producatorului american de software, in 2006, dupa ce a ocupat, pentru trei ani, functia de Senior Platform Strategy Manager la Centrul Microsoft pentru Europa Centrala si de Est din Germania.

"Consider si apreciez decizia lui Dan, de a realiza in viata o cariera complexa si diversificata, si cred ca toti ar trebui sa ne gandim la noi experiente din cand in cand.

Cu siguranta ne vom mai intalni in piata IT si ii urez mult succes in ceea ce va dori sa faca", a spus directorul general al reprezentantei din Romania a Microsoft, Calin Tatomir.

Potrivit reprezentantilor Microsoft Romania, compania va selecta noul director de marketing si business in cel mai scurt timp posibil.

"Nu avem un termen exact, insa in cel mai scurt timp vom avea alaturi de noi un nou coleg in filiala din Romania.

BMO Lead este o pozitie extrem de complexa, care necesita nu doar cunostinte specifice de IT business, dar si cunostinte aprofundate legate de specificul organizatiei, produselor si serviciilor Microsoft", a precizat directorul de resurse umane al Microsoft Romania, Cosmin Bordea.

El a subliniat ca BMO Lead este o pozitie de maxima importanta pentru Microsoft Romania, iar procesul de selectare nu este restans doar la Bucuresti sau Romania. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#director, # marketing, # business, # microsoft, # demisie , #stiri Microsoft