Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

CA Desktop Migration Manager

Cum migrezi intreaga companie de pe XP pe o alta versiune de Windows

Cum migrezi intreaga companie de pe XP pe o alta versiune de Windows


Companiile care vor sa migreze mai multi utilizatori de pe sistemul de operare Windows XP, pentru care Microsoft a oprit suportul luna trecuta, pe o versiune mai noua a sistemului, pot folosi o solutie gratuita produsa de CA Technologies.

Solutia, CA Desktop Migration Manager, poate copia fisierele utilizatorului, bookmark-ul, setarile desktop-ului si alte informatii stocate in retea, permitand administratorului sa instaleze pe PC o noua versiune de Windows sau sa mute un utilizator pe un nou computer cu o noua versiune de Windows, conform NetworkWorld.

Aplicatia permite si tranferarea a datelor utilizatorului pe vechiul calculator dupa ce a fost instalata o noua versiune de Windows.

Noua solutie poate fi folosita cu CA Client Automation, aplicatie de management IT, acesta impreuna putand migra automat un utilizator XP pe o alta versiune a sistemului de operare produs de Microsoft.

Microsoft a oprit, in aprilie, suportul acordat pentru versiunea XP a sistemului de operare Windows, care a fost lansata in 2001.

Desi Microsoft depune eforturi pentru a convinge utilizatorii sa schimbe sistemul de operare, aproape 8% din computerele companiilor inca folosesc XP, chiar daca pondere este in scadere fata de luna precedenta, cand era 10%, conform companie de securitate Qualys.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1296 ori
Citeste mai multe desprewindows migrare windos xp solutie migrare