Cele mai bune 10 antivirusuri pentru Windows 7

Duminica, 28 August 2011, ora 11:03
2305 citiri
Cele mai bune 10 antivirusuri pentru Windows 7

Daca sunteti utilizatori ai Windows 7 si doriti un antivirus cat mai eficient, iata in randurile de mai jos un top al celor mai bune 10 astfel de software-uri pentru cel mai nou sistem de operare al Microsoft.

Panda Antivirus Pro 2011

Panda Antivirus Pro 2011 ofera una din cele mai eficiente protectii. Instalati-l si uitati de virusi, spyware, rootkit-uri, hackeri si fraude online. Cu ajutorul sau poti chat-ui, imparti poze si video, poti face cumparaturi online si rasfoi internetul in deplina siguranta.

Avira AntiVir

Avira Premium est un antivirus foarte apreciat de internauti. Pune la dispozitia clientilor sai o tehnologie ce permite indepartarea si eliminarea virusilor inainte ca acestia sa ajunga la tine si computerul tau. Avira AntiVir este un software usor de utilizat si de instalat ce ofera protectie antispyware, protectie antiphishing, protectie AntiRootkit si MailGuard.

ESET NOD32 Antivirus 4

ESET NOD 32 este extrem de rapid si eficient si functioneaza in background fara a va deranja in vreun fel activitatea. Pentru ca utilizeaza doar 60 MB de memorie, acesta permite economisirea de energie a bateriei, fiind o varianta foarte buna si pentru PC-urile portabile. Cu ajutorul acestuia puteti fi convinsi ca sunteti protejati impotriva unei game largi de atacuri, inclusiv web-access, protocol de filtrare, etc.

Citeste continuarea pe Ziare.com. 

#windows, #antivirus, #antivirus windows 7, #software, #sistem operare, #microsoft, #antivirus panda , #stiri Microsoft