Ce surprize pregateste Microsoft pentru 9 august

Sambata, 06 August 2011, ora 12:21
1188 citiri
Ce surprize pregateste Microsoft pentru 9 august

Pentru Microsoft, data de 9 august reprezinta un eveniment de o importanta majora, ce marcheaza un patch-day cu 13 ajustari, intr-o formula care vizeaza rezolvarea a 22 de vulnerabilitati.

Doua dintre acestea sunt de importanta critica, noua semnificative si alte doua moderate, in "pachetul-surpriza" aflandu-se insa o componenta care va atrage ca un magnet atentia utilizatorilor si administratorilor de sistem, relateaza Webnews.

Este vorba despre solutia ce vizeaza rezolvarea problemelor identificate in browser-ul de Internet Explorer, evaluate cu un coeficient de gravitate critic si care afecteaza toate versiunile browser-ului, de la IE6 pana la IE9.

Duzina ramasa din aceeasi serie, programata pentru marti, vizeaza Microsoft Visio, Microsoft Windows, Microsoft.NET Framework si Microsoft Visual Studio, precizeaza sursa.

Lansarea va fi efectuata intr-un moment in care multi utilizatori se afla in plina vacanta, astfel incat instrumentul automatic Microsoft Update isi va face cu siguranta datoria, sugerand ceea ce ar fi de instalat si "improspatand ambientul".

Citeste mai multe pe Ziare.com.

#microsoft, #microsoft pc, #windows , #stiri Microsoft