Ce noutati aduce Windows 8

Marti, 29 Iunie 2010, ora 13:11
2868 citiri
Ce noutati aduce Windows 8

Urmatoarea versiunea a sistemului de operare Windows va putea recunoaste fetele utilizatorilor si ar putea transmite content video wireless catre televizoare.

Microsoft nu a excelat niciodata la implementarea aplicatiilor de suport pentru utilizatori. De cele mai multe ori, Clippy, agrafa din versiunile mai vechi ale Microsoft Office, mai mult a enervat utilizatorii decat sa-i ajute.

Microsoft vine cu aceeasi abordare, dar intr-un context nou: dezvoltarea Windows 8. Sistemul de operare nu a fost inca anuntat oficial de catre companie, insa cateva site-uri importante de IT au inceput sa scrie despre acesta.

Potrivit Forbes, noul sistem de operare va avea o aplicatie de recunoastere faciala, cu ajutorul careia isi va da seama daca te afli in fata PC-ului sau nu. In cazul in care vei pleca din fata calculatorului, Windows va detecta lipsa utilizatorului si va intra in "stand by".

Pentru recunoasterea fetei, va fi nevoie doar de un webcam conectat la PC.

Windows 8 ar putea include si capacitatea de a transmite video catre un televizor, fara a conecta PC-ul printr-un cablu. Acest lucru va fi posibil cu ajutorul unui hardware nou, care permite transmitere de informatii wireless catre televizor.

In ceea ce priveste designul noului Windows, analistii IT se asteapta la o interfata 3D, insa predictii similare au fost facute si in legatura cu Windows vista si Windows 7, fara a se adeveri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#8, #de, #microsoft, #operare, #sistem, #windows , #stiri Microsoft