Seful Microsoft Romania va prelua conducerea subsidiarei din Polonia

Joi, 10 Ianuarie 2013, ora 08:36
1787 citiri
Seful Microsoft Romania va prelua conducerea subsidiarei din Polonia

Ronald Binkofski, directorul general al Microsoft Romania, paraseste compania, iar noul director, care va asigura o perioada de interimat, va fi Sorin Eftene, care a detinut pana acum pozitia de director Enterprise&Partner Group.

Binkofski a fost numit la conducerea Microsoft Romania in octombrie 2010.

"Ronald Binkofski isi continua cariera (...) la Microsoft ca director general al Microsoft Polonia si Sorin Eftene este numit directorul general interimar al Microsoft Romania", se arata intr-un comunicat al Microsoft Romania.

Binkofski a mai lucrat la Microsoft Polonia in perioada 2006-2010 ca director al diviziei Developer&Platform Evangelism si apoi ca director operational al subsidiarei.

Eftene este unul dintre primii angajati ai Microsoft in Romania si a avut mai multe functii functii de conducere in divizia Microsoft Services, cea mai recent fiind director al Enterprise&Partner Group.

Odata cu preluarea interimatului, Eftene devine membru al echipei de conducere a Microsoft in Europa Centrala si de Est.

Sorin Eftene

Infiintata in 1975, Microsoft este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#Sorin Eftene director Microsoft Romania, #nou director Microsofot, #schimbare management Microsoft , #Management