Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Kostas Loukas este noul director general al Microsoft Romania

Kostas Loukas este noul director general al Microsoft Romania


Microsoft Romania a anuntat numirea lui Kostas Loukas in functia de director general al companiei, dupa ce acesta a condus operatiunile corporatiei in Cipru si Malta.

Kostas Loukas are o experienta de 8 ani la Microsoft, timp in care s-a specializat in management general, marketing si operatiuni si finante.

Loukas si-a inceput cariera la Microsoft Grecia, in 2005, in pozitia de controlor financiar, dupa care timp de trei ani a ocupat rolul de director financiar si administrativ.

In 2009, timp de un an, Loukas a fost director general interimar al Microsoft Grecia si in 2010 a fost numit director de marketing si operatiuni in cadrul aceleiasi companii. Din ianuarie 2012 el a condus afacerile Microsoft pentru Cipru si Malta.

Loukas va incepe noul rol din data de 10 aprilie 2013 si se va muta impreuna cu familia in Bucuresti in mai 2013.

Inainte de a veni la Microsoft, el a lucrat trei ani pentru Coca-Cola Southeast Europe, avand mai multe roluri manageriale. Cariera sa include si o perioada petrecuta la P&G, rol in care a sprijinit echipe de marketing si de vanzari din perspectiva unui profesionist in finante.

Kostas Loukas a absolvit un program de Executive MBA la INSEAD, studii masterale in Finante la London School of Economics si este licentiat in Economie de Universitatea din Atena.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1321 ori