Metrorex va plati 72,4 mil. lei pentru facilitarea accesului persoanelor cu handicap la metrou

Marti, 23 Martie 2010, ora 11:33
1318 citiri
Metrorex va plati 72,4 mil. lei pentru facilitarea accesului persoanelor cu handicap la metrou

Metrorex va organiza in 19 mai o licitatie deschisa pentru contractarea de lucrari pentru facilitarea accesului persoanelor cu handicap locomotor in statiile de pe Magistrala 1, 2, 3 si Racord 2 de metrou cu ajutorul lifturilor si platformelor, pentru care va aloca 72,4 mil. lei, fara TVA, informeaza NewsIn.

Participantii la licitatie trebuie sa prezinte o garantie de participare de 700.000 lei, sau echivalentul in euro la cursul BNR, precum si o garantie de buna executie de 7% din pretul fara TVA a contractului.

De asemenea, se solicita o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani de minimum 135.000.000 lei sau echivalentul in euro la cursul BNR, precum si prezentarea in copie a bilanturilor contabile intocmite corespunzator exercitiilor financiare incheiate in ultimii trei ani, vizate si inregistrate de organele competente.

Potrivit anuntului de participare de pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), sursele de finantare ale contractului ce urmeaza a fi atribuit sunt asigurate din alocatie de la bugetul de stat si credit extern BEI - etapa III.

Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 12 mai, ora 10:00, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 19 mai, ora 10:00.

Perioada minima pe parcursul careia ofertantul trebuie sa isi mentina oferta este de 60 de zile (de la termenul limita de primire a ofertelor).

Se va alege oferta cea mai avantajoasa din punct de vedere economic (pretul ofertei - 60%, performante tehnice - 40%).

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 36 de luni incepand de la data atribuirii contractului. 

#metrorex, # acces, # persoane, # handicap, # metrou , #stiri Metrorex