Metrorex probeaza noile statii de pe magistrala 4

Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 14:36
1506 citiri
Metrorex probeaza noile statii de pe magistrala 4

Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) a anuntat ca Metrorex va incepe probele tehnologice de sistem pentru punerea in functiune a statiilor Jiului si Parc Bazilescu de pe magistrala 4, transmite Mediafax.

Ministrul de resort, Anca Boagiu, a semnat un ordin privind numirea Comisiei de receptie la obiectivul de investitii Magistrala 4 de metrou, Racordul 2, sectiunea 1 Mai - Parc Bazilescu, si inceperea probelor tehnologice.

Traseul are 2,62 kilometri si doua statii, Jiului (Pajura) si Parc Bazilescu. 

Conform graficelor de executie si a angajamentelor asumate de constructori si beneficiar, stadiul actual al lucrarilor permite receptia lucrarilor pe tipuri de instalatii si faze de executie.

"Conform ordinului MTI, receptia si probele de sistem incep la data de 16.06.2011 si se desfasoara in cadrul a sapte subcomisii de specialitate grupate pe tip de specialitati si activitati: constructii, arhitectura si edilitare, instalatii electroenergetice, instalatii generale - ventilatie, sanitare, lifturi si escalatoare, instalatii de automatizari si telecomunicatii, material rulant, cale de rulare si sina a 3-a, probe tehnologice si probleme economice. 

Subcomisiile de specialitate isi vor desfasura activitatea in intervalul 16-28.06.2011 dupa care se va intruni in plen Comisia de receptie pentru a dezbate concluziile rapoartelor de specialitate si a decide asupra punerii in functiune cu calatori a tronsonului de metrou 1 Mai - Parc Bazilescu", se mai arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#boagiu, #ministrul transporturilor infrastructurii, #tronson metrorex, #statii noi metrorex , #stiri Metrorex