Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metrorex plateste peste 14 milioane euro pe an, pentru energie

Metrorex plateste peste 14 milioane euro pe an, pentru energie


Metrorex a atribuit companiei Electrica Furnizare un contract in valoare de 62,1 milioane lei (14,15 milioane euro), inclusiv TVA, prin care va achizitiona energie electrica in urmatoarele 12 luni.

Energia va fi livrata in perioada 1 iulie 2014 - 30 iunie 2015, potrivit anuntului de participare lansat de administratorul metroului bucurestean.

Contractul, estimat initial la 57,9 milioane lei, fara TVA, a fost atribuit saptamana trecuta companiei Electrica Furnizare pentru 50,1 milioane lei, fara TVA, in urma unei licitatii deschise unde au fost primite 6 oferte.

Finantarea contractului este asigurata prin buget, din subventie si veniturile proprii ale Metrorex.

Electrica Furnizare, filiala a Electrica, a fost infiintata in 2011 prin fuziunea Electrica Furnizare Muntenia Nord, Electrica Furnizare Transilvania Nord si Electrica Furnizare Transilvania Sud si livreaza energie electrica pentru aproximativ 3,5 milioane de clienti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1465 ori