Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metrorex are un nou Consiliu de Administratie

Metrorex are un nou Consiliu de Administratie
Mihai Alexandru a fost numit presedinte al CA al Metrorex, iar Aurel Radu a fost ales director general executiv interimar, pana la alegerea noului CEO, potrivit comunicatului Ministerul Transporturilor.

Candidatii pentru Consiliul de Administratie au fost selectati din lista propusa de catre consultantul SC PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David si Baias S.C.A. si George Butunoiu Group SRL.

Absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti, Mihai Alexandru va conduce Consiliul de Administratie al SC Metrorex SA in calitate de presedinte, alaturi de Cosmin Florian Branzan, Draghici Alexandru Dragos, Ovidiu Putura si Bogdan P Mihoc.

Consiliul de Administratie al SC Metrorex SA va avea un mandat de patru ani, fiind ales de catre Adunarea Generala a Actionarilor in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta nr. 109/30.11.2011, privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1504 ori