Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metrorex a castigat 1,7 milioane lei din reclame publicitare

Metrorex a castigat 1,7 milioane lei din reclame publicitare

Metrorex a realizat un castig de 1,7 milioane lei din reclame publicitare in prima jumatate a anului, sumele urmand a fi utilizate pentru instalatii necesare asigurarii sigurantei circulatiei calatorilor, a declarat directorul general al companiei Gabriel Mocanu. "Din reclama publicitara in metrou s-a realizat un castig de 2.703.960 lei in anul 2007 si de aproximativ 1,7 milioane lei, in prima jumatate a anului 2008. Sumele provenite din reclama  sunt utilizate pentru realizarea unor instalatii  necesare asigurarii sigurantei circulatiei calatorilor", a declarat directorul general Metrorex, Gabriel Mocanu, pentru NewsIn.


Pentru gestionarea spatiului de publicitate din interiorul trenurilor si a celui de pe peroane, Metrorex lucreaza in colaborare cu trei agentii de outdoor. "In cursul anului 2007, publicitatea in metrou s-a realizat prin trei asocieri in participatiune, incheiate de Metrorex cu: Euromedia Group, Betacons si Lemon Design", a  declarat la inceputul anului directorul departamentului Tehnologia Informatiei si Comunicare, Mariana Petre. In prezent, de managementul spatiului publicitar se mai ocupa si firma Sindomet Servcom.


Directorul departamentului Tehnologia Informatiei si Comunicare - Metrorex a mai declarat ca in 2007 in locurile oferite de Metrorex a predominat publicitatea din domeniul bancar si din cel al bauturilor racoritoare. "Publicitatea in metrou a acoperit domenii foarte variate cum ar fi: bauturi racoritoare, domeniul  bancar, produse cosmetice, pensii private, detergenti etc.", a mai spus Mariana Petre.


Planurile de investitie ale Metrorex prevad achizitia a 26 de trenuri si 87 de escalatoare in valoare totala de 214,76 milioane euro, in completarea parcului de material rulant necesar si pentru reducerea intervalului de circulatie, a declarat in august Mariana Petre.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1541 ori