Top 5 destinatii cu acces limitat

Marti, 17 August 2010, ora 15:44
2915 citiri
Top 5 destinatii cu acces limitat

In timp ce litoralul sau statiunile montane sunt cele mai cautate destinatii pe timp de vara, exista si o categorie de turisti care vor sa ajunga in locurile mai putin accesibile din lume, atrasi si de zvonurile care circula in legatura cu aceste locatii restrictionate. Listverse.com a realizat topul locurilor cu acces limitat, in clasament fiind incluse atat cluburi exclusiviste, precum White's Gentlemen's Club din Anglia, cat si destinatii controversate, cum ar fi Mezhgorye, din Rusia. 

Coleg cu fete regale, la White’s Gentlemen’s Club

Unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din Anglia este ''White's Gentlmen's Clus" . Fondat in 1693 de catre italianul Francesco Bianco, localul avea ca scop  comercializarea celui mai nou preparat pe baza de boabe de cacao, si anume ciocolata lichida.

Cu timpul, clubul s-a indepartat de aceasta  tinta, devenind unul dintre cele mai cautate cercuri destinate barbatilor.

Accesul femeilor este complet interzis, iar barbatii care doresc sa adere la "White's Gentlmen's Club" trebuie sa fie invitati de un membru care beneficiaza de sustinerea altor doi membri.

Tocmai din aceasta cauza printre cei inclusi in clubul exclusivist  se numara membrii ai Coroanei Regale, politicieni recunoscuti sau artisti importanti.

Club 33, singurul loc unde se vinde alcool in Disneyland

In ciuda opiniei intiparite in imaginarul colectiv, Disneyland are o licenta pentru vanzarea bauturilor alcoolice pe care o foloseste ori de cate ori este solicitat sa organizeze petreceri private.

In plus, in incinta complexului de distractii se afla Club 33,  locul unde se vand in permanenta bauturi cu alcool. Mai ales ca localul este deschis inclusiv ziua.

Clubul se afla in centrul sectorului numit New Orleans Square din Disneyland, in imediata apropiere a restaurantului Blue Bayou.

Taxa de admitere variaza intre 10.000 si 30.000 dolari, iar membrii beneficiaza si de un loc de parcare.

Principalul dezavantaj pe care il intampina cei care isi doresc sa faca parte din  Club 33 este lista de asteptare care se intinde pe parcursul a 14 ani.

Metro 2 uneste Kremlinul de aeroportul guvernamental?

In capitala Rusiei, in paralel cu liniile de metrou circulate, exista o serie de tuneluri, numite Metroul 2. Reteaua a fost construita in timpul mandatului lui Stalin, iar KGB-ul le-a dat numele de cod D-6.

Jurnalistii rusi au observat ca existenta Metroului 2 nu este nici infirmata dar nici confirmata de autoritatile moscovite.

Lungimea totala a tunelurilor se presupune ca o depaseste chiar pe cea a retelei oficiale de metrou, potrivit listverse.com.

De asemenea, tunelurile ar uni Kremlinul si  Sediul Securitatii Federale a Rusiei de aeroportul guvernamental Vnukovo-2.

Existenta neconfirmata a Metroului 2 din Moscova reprezinta in acelasi timp o atractie pentru fanii conspirationisti, dar si principalul obstacol in vizitarea tunelurilor.

Posibil buncar nuclear langa Mezhgorye

Tot in Rusia, exista orasul inchis Mezhgorye. Accesul publicului este extrem de limitat, iar scanarile din satelit facute la sfarsitul anilor ’90 i-au facut pe americani sa suspecteze existenta unui buncar nuclear in masivul Yamantaw.

Cu o altitudine de 1.640 m, acesta este cel mai inalt din lantul de sud al Muntilor Urali, iar imaginile realizate de satelitii de pe orbita au observat ample proiecte de excavare.

In Mezhgorye, orasul inchis, se banuieste ca locuiesc lucratorii din buncarul secret, aflat in cadrul masivului Yamantaw.

Oficialii americani au cerut explicatii cu privire la facilitatiele din Mezhgorye si din preajma muntelui Yamantaw omologilor rusi. Acestia au oferit mai multe versiuni, printre care se numara existenta unui sit minier, a unei zone pentru depozitarea alimentelor, sau un bucar destinat protejarii liderilor importanti din Rusia in cazul unui razboi nuclear.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#club, #disneyland, #litoral, #plaja , #stiri Metro