Real investeste 23 mil euro in cel mai mare magazin din Romania

Miercuri, 28 Aprilie 2010, ora 11:33
1671 citiri
Real investeste 23 mil euro in cel mai mare magazin din Romania

Real,- Hipermarket Romania va deschide joi, pe bulevardul Theordor Pallady din Bucuresti, cel mai mai mare hipermarket al retelei din Romania, in urma unei investitii de 22,8 milioane euro, au declarat, miercuri, intr-o conferintade presa, reprezentantii companiei, precizeaza Mediafax.

Magazinul, al patrulea din Bucuresti si al 25-lea la nivel national, are o suprafata construita de 14.000 metri patrati, din care 9.700 de metri patrati sunt destinati spatiului de vanzare.

Hipermarketul va comercializa peste 60.000 de produse alimentare si nealimentare si va avea 48 de case de marcat.

De asemenea, in fata centrului se va deschide o galerie comerciala cu o suprafata de 10.800 de metri patrati unde se vor regasi magazine specializate de imbracaminte si incaltaminte.

Magazinul Real face parte dintr-un complex comercial care se desfasoara pe o suprafata de 150.000 de metri patrati si care va mai include o unitate Metro, un magazin de bricolaj Obi, o galerie comerciala, parcari subterane si supraterane, spatii verzi si zona pietonala.

Platforma va cuprinde si noile sedii centrale ale Real si Metro.

Real a intrat pe piata din Bucuresti in octombrie 2007, iar valoarea investitiilor in Capitala se ridica in prezent la 100 milioane euro.

In 2009, Real,- Hipermarket Romania a inregistrat vanzari de 671 milioane euro, fara TVA, in crestere cu 5,2% fata de anul precedent.

Grupul Metro, din care face parte Real,-, mai este prezent pe piata romaneasca prin intermediul retelei de magazine cash&carry Metro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Apar primele investiții arabe în România. Ministrul Agriculturii: „Numai aşa vom creşte valoarea produselor româneşti!"
Nu doar companiile occidentale vin să facă bani în România, ci și arabii, mai nou. Florin Barbu, ministrul Agriculturii din partea PSD, a anunțat investițiile pe care antreprenorii din Qatar...
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
3 exemple de investiții pentru investitorii cu profil redus de risc
Dacă ai reușit să economisești o anumită sumă de bani și cauți soluții de a o multiplica, ai ajuns unde trebuie. Totuși, înainte de a lua o decizie, este important să stabilești ce...
#deschidere, #hiparmarket, #investitii, #produse, #real , #stiri Metro