Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Opt motive pentru care pe eBay se vinde serios

Opt motive pentru care pe eBay se vinde serios
Desi majoritatea celor de pe eBay au inceput prin a vinde lucruri de prin pod, garaj sau debara, sunt multe alte motive pentru care cei 1.5 milioane de utilizatori folosesc eBay-ul pentru a-si rotunji veniturile. Revista Entrepreneur ne propune cateva dintre cele mai populare tipuri de afaceri de pe eBay:

1. Eliminarea inventarului in exces: multe afaceri incep prin a vinde marfa care a ramas de sezonul trectut sau care au fost returnate. Totusi, acestea pricep imediat ca aflandu-se pe o piata globala, cateva din produsele pe care le vand, ar putea avea un pret mai mare pe eBay.

2. Vanzarea pentru altii. Iti place sa vinzi pe eBay, dar nu ai bani sa investesti in inventarul propriu? Poti deveni Trading Assistant si sa vinzi pentru altii.

3. Inlocuirea sau suplimentarea venitului din pensie. In loc sa joace golf sau sa mearga la pescuit, Joe Marcinkowski, 64 de ani, a decis sa faca altceva, dupa ce a iesit la pensie. Astfel, el a creat pe eBay o firma de design de mobila " Metro Retro Furniture", firma ce-i asigura venituri anualede peste 1.5 milioane de dolari.

4.Vanzarea de servicii. Esti un designer, o maseuza, un artistcare se pricepe latatuaje sau un organizer profesionst? Ofera-ti serviciile pe eBay.

5. Folosirea eBay pentru advertising. Cate site-uri iti ofera posibilitatea de a te face vizibil, pentru 20 ceebay.jpgnti, in fata a 180 de milioane de utilizatori? In plus, dupa ce iti vei aranja un eBay Store, vei fi luat in calcul de toate motoarele de cautare importante, cum ar fi Google, MSN sau Yahoo.

6. Strangere de fonduri. Din 2000 si pana acum,pe eBay s-au strans mai mult de 54 milioane de dolari pentru scopuri caritabile. Oricine poate folosi unealta Mission Fish din interiorul eBay pentru a dona o parte din profit unei misiuni caritabile, la alegere.

7. Lansarea de noi produse. Ai creat de curand un produs nou? Foloseste puterea de cumparare oferita de eBay pentru a afla ce are piata de spus inainte de a apela la metodele traditionale de vanzare.

8. Extinderea pe pietele internationale. Cauti o metoda de a-ti extinde afacerea? " Vanzarea pe tot mapamondul ar trebui sa faca parte din orice strategie de crestere de pe eBay" spune Tim Kinihiro, director la eBay.

Bloombiz

Aboneaza-te la newsletter-ul infoBloombiz ca sa primesti in fiecare dimineata, prin e-mail, ultimele informatii legate de companii, afaceri, economie, piata imobiliara, plasamente financiare, cariere si lifestyle.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1734 ori