Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Metro, Auchan, Real si Kaufland au intrat in Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania

Metro, Auchan, Real si Kaufland au intrat in Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania

Auchan, Dedeman, Kaufland, Metro Cash & Carry, Penny Market si Real Hypermarket, sase retaileri internationali prezenti pe piata autohtona au fost inclusi in Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania dupa ce si-au exprimat intentia de aderare, potrivit unui comunicat. Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania (AMRCR) a fost infiintata in 2003. AMRCR este organismul reprezentativ al comertului modern din Romania, numarand in prezent 23 de membrii. Presedintele asociatiei este proprietarului Mobexpert, Dan Sucu.


Pe langa retelele comerciale nou afiliate, printre membrii AMRCR se numara: Altex, Artima, Baumax, Billa, Bricostore, Carrefour , Cora, Diverta , Domo, Flanco, La Fourmi, Mega Image, Mobexpert, Praktiker, Profi, Rodipet, Selgros Cash&Carry.


Din acest an AMRCR face parte din EuroCommerce, confederatia asociatiilor comerciantilor din Uniunea Europeana. Prin urmare membrii AMRCR vor participa activ in cadrul comisiilor de lucru EuroCommerce.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1644 ori