Fiskars estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor cu 12%

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 14:35
1640 citiri
Fiskars estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor cu 12%

Compania finlandeza Fiskars, producator de articole pentru casa, gradina si activitati outdoor, estimeaza pentru acest an o crestere a afacerilor cu 12%, la 742,5 milioane euro, fata de afacerile de anul trecut, de 663 milioane euro, a anuntat joi compania, transmite NewsIn.

"Aceasta crestere se datoreaza mai multor motive, intai faptului ca, in acest an, am lansat foarte multe produse. Apoi, am investit foarte mult in campanii de marketing, de promovare a serviciilor noastre. 

In plus, credem ca, pe fondul crizei, oamenii au redus bugetul pentru vacante, de exemplu, si au investit mai mult in propriul camin, in gradina", a declarat directorul de export al Fiskars, Taija Felt, intr-o conferinta la Bucuresti.

Reprezentantii companiei spun ca 33% din cifra de afaceri vine din vanzarile din America, iar, la produse, cea mai mare pondere in afaceri o reprezinta vanzarile de cutite si foarfece.

"Consideram Romania o piata cu mare potential, pentru ca toti retailerii de bricolaj internationali si magazinele de Do-It-Yourself sunt aici (Bricostore, BauMax, Obi, Hornbach, Mr. Bricolage, Dedeman), dar si retele de magazine tip cash& carry, hypermarketuri si lanturi de supermarketuri (Metro, Carrefour, Cora, Mega Image).

In Romania, cea mai mare pondere in vanzari o au articolele pentru gradina (71%), apoi cele pentru menaj (29%)", au afirmat reprezentantii Fiskars.

Altfel, Fiskars urmeaza sa aloce in 2011 circa 50.000 euro pentru investitii in Romania, in special in campanii de promovare si publicitate.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#afaceri, #fiskars, #profit , #stiri Metro