Card pentru companii cu limita de credit de 30.000 euro

Joi, 09 Aprilie 2009, ora 12:59
1645 citiri
Card pentru companii cu limita de credit de 30.000 euro

Unicredit Tiriac Bank si reteaua de magazine Metro Cash&Carry lanseaza un card cu dubla marca pentru firme cu limita de credit de 30.000 euro, pe cel mult trei ani, cu asigurarea bunurilor achizitionate pentru 15 zile si reduceri in magazinele, au anuntat, joi, cele doua societati.

Limita maxima a liniei de credit oferita de banca este echivalentul in lei al sumei de 30.000 de euro, dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri medie lunara a companiei, calculata pe baza ultimului bilant pentru un intreg an financiar.

Creditul se acorda pe o perioada de 36 de luni, iar la scadenta se reanalizeaza prelungirea valabilitatii, in functie de indeplinirea conditiilor de eligibilitate anuntate de banca, se arata in comunicat.

Suma minima de rambursat este de 10% din suma datorata bancii la sfarsitul fiecarui ciclu de tranzactionare, iar perioada de gratie ese de 50 de zile.

"Lansarea cardului de credit este o continuare fireasca a parteneriatului deja existent cu Metro in Romania, acesta fiind primul produs cobranded de pe piata romaneasca destinat clientilor persoane juridice", a spus vicepresedintele Unicredit Tiriac Bank si responsabil pentru divizia de retail a bancii, Zoltan Major.

Cardul de credit, emis sub sigla Visa, este disponibil, in prima etapa de implementare a proiectului, pentru clientii Metro din orasele Iasi si Craiova, urmand ca ulterior sa fie implementat la nivel national.

Cu toate acestea, cardurile sunt functionale in toate magazinele Metro si la partenerii din tara si poate fi folosit ca orice card de plata pentru cumparaturi la comercianti si retrageri de numerar.

"Principala provocare cu care se confrunta clientii nostri este fluxul de capital, iar noul produs pe care il lansam acum este menit sa aduca un suport concret atat prin linia de creditare, cat si prin promotiile aferente programului", a declarat directorul general al Metro Cash&Carry, Francois Oliver.

Bunurile cumparate din magazinele Metro prin cardul de credit cu acelasi nume emis de UniCredit Tiriac Bank sunt asigurate gratuit in cazul deteriorarii sau furtului pentru o perioada de 15 zile calendaristice de la data achizitiei bunurilor. Asigurarea intra automat in functiune in momentul efectuarii unei tranzactii de minimum 150 lei, se mai arata in comunicat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Cum se compară prețurile carburanților din România cu cele din restul țărilor Uniunii Europene
Benzinăriile afișează prețuri mai mari la combustibil începând de vineri, 19 aprilie. Prețurile ridicate pentru benzină și motorină au reprezentat motive de dezbatere și au fost, în...
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
#card, # companii, # unicredit, # metro , #stiri Metro