Bostina si Asociatii intra pe piata de insolventa

Marti, 09 Iunie 2009, ora 13:12
1648 citiri
Bostina si Asociatii intra pe piata de insolventa

Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a anuntat, marti, intrarea pe piata de insolventa prin infiintarea Bostina si Asociatii Insolvency SPRL care se va concentra pe profilaxia insolventei comerciale si a tratarii situatiilor de criza, relateaza NewsIn.

"Nu ne-am grabit sa intram pe piata insolventei deoarece am vrut sa analizam mai bine actuala criza economica si sa vedem care sunt serviciile pe care trebuie sa punem accentul.

Semnele de redresare ecomomica ne fac sa credem ca noua companie ar trebui sa puna accentul in primul rand pe chestiuni de profilaxie a insolventei si de tratare a situatiilor de criza si in al doilea rand pe chestiunile strict tehnice legate de practica insolventei si a lichidarilor", a declarat coordonatorul grupului de consultanta, avocatul Doru Catalin Bostina.

Activitatea Bostina si Asociatii Insolvency SPRL va fi coordonata de Andrei Sarban si Irina Arnautu, practicieni in insolventa.

Noua firma va beneficia de sinergiile create cu celelalte firme din cadrul grupului de consultanta Bostina - casa de avocatura Bostina si Asociatii, firma de consultanta fiscala Bostina Accounting & Fiscal Consulting si firma de consultanta in accesarea finantarilor europene - Bostina & Associates Financial Consulting.

Experienta casei de avocatura in practica insolventei include oprirea procedurilor de insolventa in cazul Metro si Timpuri Noi, precum si respingerea pretentiilor financiare ale Glencore UK fata de RAFO.

De asemenea, Bostina si Asociatii a fost implicata in lichidarea voluntara a celor cinci companii de pe platforma Nitramonia Fagaras si a Fabricii de pirite de al Turnu Magurele.

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de 16,67 milioane euro si are peste 130 de avocati si colaboratori.

Cu birouri in Bucuresti, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 13 mari orase din Romania, Bostina si Asociatii a stabilit in 2007 un parteneriat si cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris. 

Încă o veste proastă pentru economia României: Economia germană va stagna în 2024!
Încă o veste proastă pentru economia României: Economia germană va stagna în 2024!
Economia Germaniei va stagna în 2024, potrivit ultimelor prognoze realizate de cele mai importante institute economice germane. Estimările privind evoluția PIB în Germania au fost revizuite...
Își încalcă Lagarde mandatul? Șefa BCE, val de critici cu privire la declarațiile legate de tranziția verde a economiei
Își încalcă Lagarde mandatul? Șefa BCE, val de critici cu privire la declarațiile legate de tranziția verde a economiei
Ultima postare publică făcută de Christine Lagarde pe rețelele sociale a declanșat un nou val de comentarii critice din partea europenilor. Lagarde este acuzată că face declarații care...
#companie, #economie, #insolventa, #lichidare , #stiri Metro