Wild Carpathia a ramas fara bani si cere donatii - Conferinta la Senat cu Tecau si Gavan

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 11:46
1049 citiri
Wild Carpathia a ramas fara bani si cere donatii - Conferinta la Senat cu Tecau si Gavan
Foto: Wild Carpathia TV

Seria de documentare "Wild Carpathia", realizata de Charlie Ottley, a ajuns la episodul patru, care surprinde Muntii Carpati in timpul iernii. Problema este ca proiectul nu dispune inca de fondurile necesare.

Tocmai de aceea, Charlie Ottley va sustine, luni seara, o conferinta de presa in Senatul Romaniei, cu scopul de a face cunoscut faptul ca se organizeaza o campanie de strangere de fonduri pentru realizarea celui de-al patrulea episod. Invitati speciali la conferinta de presa vor fi tenismanul Horia Tecau si alpinistul Alex Gavan, potrivit unui comunicat de presa remis, luni, Ziare.com.

Prezentatorul "Wild Carpathia", indragostit de Romania: Padurea, cea mai importanta resursa

Acesta este inca in faza de proiect si daca se vor strange fondurile necesare traseul va incepe din Brasov, oras despre care realizatorul productiei, Charlie Ottley, spune ca este punctul ideal de plecare pentru descoperirea Transilvaniei, dupa cum se arata pe site-ul Wild Carpathia, care citeaza un ...citeste mai departe despre "Wild Carpathia a ramas fara bani si cere donatii - Conferinta la Senat cu Tecau si Gavan" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#strangere fonduri Wild Carpathia, #donatii Wild Carpathia, #Wild Carpathia Charlie Ottley , #Stiri Mediu