Stephen Hawking avertizeaza ca Trump distruge Pamantul: Planeta ar putea deveni o sera, precum Venus

Luni, 03 Iulie 2017, ora 11:33
1667 citiri
Stephen Hawking avertizeaza ca Trump distruge Pamantul: Planeta ar putea deveni o sera, precum Venus
Foto: Facebook/Stephen Hawking

Stephen Hawking sustine ca pozitia lui Donald Trump fata de schimbarile climatice ar putea afecta Pamantul grav si considera ca decizia presedintelui american de retrage Statele Unite ale Americii din Acordul de la Paris ar putea duce la schimbari climatice ireversibile.

Profesorul sustine ca aceasta actiune ar pune Pamantul pe un drum care ar putea transforma planeta intr-o sera, precum Venus, conform BBC.

"Schimbarile climatice reprezinta unele dintre cele mai mari pericole cu care ne confruntam si le putem preveni daca actionam acum", a spus el. Acesta a precizat ca negand dovezile schimbarilor climatice si retragerea din acordul de la Paris, Donald Trump va provoca daune mari planetei, punand in pericol lumea asa cum o stim cu totii.

Stephen Hawking se teme ca singura sansa de supravietuire a oamenilor este posibilitatea de a trai pe alte planete.

"Cea mai buna speranta pentru supravietuirea rasei umane ar putea fi colonile independente in spatiu", a punctat el.

Citeste si Stephen Hawking a redus drastic termenul in care trebuie sa parasim Pamantul. In cautarea "Planetei B"

Amintim ca recent Donald Trump a anuntat ca retrage Statele Unite din Acordul de la Paris privind lupta impotriva schimbarilor climatice, izoland astfel America de celelalte 194 de tari care au semnat intelegerea.

Imediat dupa anunt, mai multi lideri mondiali au criticat decizia presedintelui american, iar apoi Trump le-a explicat personal unora de ce a decis acest lucru. ...citeste mai departe despre "Stephen Hawking avertizeaza ca Trump distruge Pamantul: Planeta ar putea deveni o sera, precum Venus" pe Ziare.com

#Hawking acord Paris Trump, #Hawking schimbari climatice , #Stiri Mediu