Speranta pentru un viitor mai bun vine de la Paris! Acord fara precedent privind incalzirea globala

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 08:39
1091 citiri
Speranta pentru un viitor mai bun vine de la Paris! Acord fara precedent privind incalzirea globala
Foto: unsplash.com

Angajamentele cuantificate pentru reducerea emisiilor lor de gaze cu efect de sera luate in total de 183 de tari acopera aproape 95% din emisiile mondiale, "ceea ce este un mare succes", a declarat sambata presedintele Conferintei internationale de la Paris asupra schimbarilor climatice (COP21), ministrul francez de Externe, Laurent Fabius.

"Acest lucru este fara precedent, este unul dintre primele elemente de succes de la Paris", a adaugat ministrul francez de Externe, intr-o conferinta de presa tinuta dupa ce a predat Christianei Figueres, principalul responsabil al ONU privind schimbarile climatice, cheile centrului unde vor avea loc negocierile COP21, sub egida ONU, la Le Bourget, in apropiere de Paris, informeaza France Presse.

Un paradox aparent: Incalzirea globala aduce iarna polara in Europa. Romania nu scapaVeste buna despre incalzirea climatica: Marea topire din Groenlanda e mai mica decat se credeaIncalzire globala: Este inevitabila o crestere a nivelului oceanelor cu ...citeste mai departe despre "Speranta pentru un viitor mai bun vine de la Paris! Acord fara precedent privind incalzirea globala" pe Ziare.com

#acord emisii gaze sera, #acord Paris incalzire globala, #grade incalzire globala , #Stiri Mediu