Scandalul Volkswagen: Decizia luata de ministrul Mediului din Romania

Vineri, 25 Septembrie 2015, ora 17:15
1101 citiri
Scandalul Volkswagen: Decizia luata de ministrul Mediului din Romania
Foto: Ministerul Mediului

Autoritatile de la Bucuresti vor infiinta, in perioada urmatoare, un Grup mixt de lucru ce va avea ca misiune identificarea masurilor pe care statul roman trebuie sa le impuna in cazul Volkswagen, a declarat, vineri, Gratiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor.

"Am hotarat cu ministrul Transporturilor ca specialistii din interiorul ambelor ministere sa se intalneasca. Ieri, am convocat la sediul Ministerului Mediului, Apelor si Padurilor o intalnire intre specialistii Autoritatii de mediu si cei ai Registrului Auto Roman.

La discutii au mai participat presedintele ANPM, Toma Petcu, si comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Florin Diaconu, cat si directorul general al Registrului Auto Roman, George Adrian Dinca", a mentionat oficialul de la Bucuresti.

Scandalul Volkswagen: Prima reactie a diviziei din Romania

Gratiela Gavrilescu a mai spus ca intalnirea a fost organizata pentru a se stabili care sunt actiunile pe care statul roman ar trebui sa le ...citeste mai departe despre "Scandalul Volkswagen: Decizia luata de ministrul Mediului din Romania" pe Ziare.com

#scandalul Volkswagen ministru Mediu, #scandalul Volkswagen , #Stiri Mediu