Romanii fura cantitati uriase de gaze si curent electric - Cate ilegalitati au fost descoperite

Duminica, 23 August 2015, ora 16:17
1008 citiri
Romanii fura cantitati uriase de gaze si curent electric - Cate ilegalitati au fost descoperite
Foto: Ziare.com

Aproximativ 3.100 de cazuri de interventii neautorizate asupra instalatiilor de gaze naturale sau energie electrica in scopul consumului fraudulos au fost constate pe parcursul acestui an de echipele specializate ale E.ON Distributie Romania.

Potrivit purtatorului de cuvant al companiei, Corneliu Zait, 700 de ilegalitati au fost semnalate in domeniul gazelor naturale, iar 2.382 in domeniul energiei electrice, prejudiciul total aferent fiind estimat la peste 8 milioane de lei.

"Cantitatile sustrase astfel, cifrate la aproximativ 25 GWh, ar fi fost suficiente pentru a asigura functionarea timp de aproape patru ani a celui mai mare spital de urgente din Moldova", a precizat Corneliu Zait.

Statistica E.ON Distributie Romania releva faptul ca anul trecut, furturile de gaze si energie electrica au generat companiei un prejudiciu de 22,5 milioane de lei, numarul cazurilor identificate fiind de aproximativ 6.000, iar cantitatea sustrasa a fost de cca. 57 GWh.

Corneliu Zait a ...citeste mai departe despre "Romanii fura cantitati uriase de gaze si curent electric - Cate ilegalitati au fost descoperite" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#furturi energie electrica, #furturi gaze, #furt energie gaze , #Stiri Mediu